8-JUNI-2012

Sitter i uterummet medans rebecca är inne i huset och letar efter skolkatalogen.  Vi har solat sen klockan 12 idag, det var brännboll på skolan men vi skulle inte vara med så vi stannade hemma så har solat tills nu för vädret är verkligen uselt nu.
Haha, man kan säga att jag sitter med mat i håret som snart ska tvättas ut, har oliv olja, salt, citron och vatten i håret. Det ska ske en förändring i mitt hår under sommaren iaf, men säger jag inte.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som kommer ske, kanske chilla med vattenpipan och vännerna.
Men ska i alla fall äta tacos hemma innan jag far någonstans eller det kanske blir här ikväll, vi ser liksom vad som händer!
På måndag är den sista dagen med skolan innan vi går på sommarlov, eller vi ska bara träffas klockan 9, (i en timme kanske)  och typ fika sen går vi på sommarlov! Hoppas att det är fint väder då så man kan gå hem och sola till middagstid. haha! ;-)  Tråkigt nog så kommer vi inte ha en riktig sommarlovsavslutning med fina kläder osv, det är ju det som är kul tycker jag. Att man får klä upp sig lite finare! Ska kanske försöka övertala klassen att klä upp sig lite!
Nu ska jag tvätta ur håret och sen he in en inpackning som sedan ska sitta i typ 2-4 timmar.
Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0