30-augusti-2011

Har inte kunnat blogga för pappa har tagit internet för att brosan inte ska spela så mycket. (haha)
Iaf, idag var värsta ovärda dagen, börjar 10 i 10 och slutade egentligen halv 2 men fick sluta typ kvart i 1. Hade svenska-lunch och sen idrott men vi gick bara igenom iksu.. ovärd dag typ ;p 
Ikväll har jag inte gjort så mycket, jobbat i trädgården och nu pluggar in lite spanska och engelska glosor som är till veckan.

Igår var jag på stan och handlade, fixade bankkorten!:D

det blev det här:




gina 299kr



gina 99kr




bikbok 399kr




från bikbok 129kr



byxor-gina  299kr

kan även visa bild från dagens outfit:

amandas tröja, + nya byxorna+ "bh:n"




28-augusti-2011

Igår for jag till stan halv 9 och kvällen blev lyckad men ändå olyckad. Det hände så mycket igår men jag hade iaf roligt. Jag sov hos Fanny inatt, vi var så trött igår att vi somnade i soffan och fick dra oss till sängen. Imorse gjorde vi mat (potatisbullar) och sen tog jag bussen hem till Holmsund kring 3. När jag kom hem så bytte jag om och for til träningen nästan direkt. Sen kom jag hem till middagen och nu har jag försökt aktivera mitt kort men det går inte... Jag och Amanda får gå på stan på tisdag om hon kan, (har för mig att hon sa att hon hade träning) vi får se hur vi gör. Men nu ska jag iaf packa väskan för jag och brosan(jonas) ska till pappa ikväll, det är pappavecka.

vet att jag inte har lagt ut
några bilder på bloggen, så
det är ganska tråkigt
att läsa men ska
försöka att komma ihåg
att ta fler bilder. Kanske kan
ta några bilder
imorgon rån skolan:)


27-augusti-2011

Har kommit hem från stan nu, har även hunnit äta. Blev inget köp idag för jag har glömt bort att mitt kort inte är aktiverat..:(( buhuhu! Men jag hoppas att Amanda följer med mig på måndag efter skolan och shoppar efter vi kanske varit på Iksu! Hann även träffa min älsklings Emma ett tag idag, det var jättelänge sen vi träffades. Ikväll hoppas jag att det händer något med dom andra som var med på stan idag.

Nu: Tv!


27-augusti-2011

Duschat, ätit, sminkat mig- check!  Nu väntar jag bara på att Amanda ska komma förbi och sen ska vi dra oss till bussen som ska ta oss till stan!


27-augusti-2011

Hemma från Gustav och dom andra nu, hade tänkt att gå och lägga mig. Imorgon blir det att fara på stan och shoppa med Amanda. Rebecca, Elin, Markus och Gustav skulle tydligen också fara så får se om vi åker alla tillsammans. Är sjukt trött, somnade en stund innan middagen också. Nu: Sängen nästa!
puss!


26-augusti-2011

Ändrade fuckin' planer.. blir en hemmakväll framför datorn istället..


26-augusti-2011

Idag var det sista skoldagen för den här veckan.Första riktiga skoldagen idag, den var typ chill. Förutom att vi mattediagnos, skrev minst 500 ord på svenskan och 1 sida på engelskan(dock var inte det jobbigt men:]) Blev inge stan med Bl idag efter skolan.. Ikväll så ska jag till Fanny i stan, ska sova där också och imorgon ska jag gå på stan med Amanda! Sitter och väntar på att typ ta en buss till stan.. Fanny träffar Sanna och jag orkar inte fara in nu då, för orkar inte gå på stan tills dom träffats klart. Kanske ska träffa Bl ett tag medans isf. Vi får se vad som kvällen väntar sig ikväll!
puss!


25-augusti-2011

Ligger i soffan och smaskar på godis och ser på en av favorit serierna CSI Miami. Ska snart gå och sova, ska upp relativt tidigt för att duscha innan skolan och sen ta bussen 08.27, fast jag börjar 09.50.... HATAR BUSSAR!! Ska som vanligt åka med min älsklings Amanda. Efter skolan blir det att gå på stan med bästaste BL och kanske shoppa, om jag fått mina pengar(a)
puss!

25-augusti-2011

Tjabba, mamma skjutsade mig och amanda till skolan idag. Ganska chill dag idag, information, hitta ställen/frågelek, mer information. Fick vårat schema idag också och det ser bra ut :D Imorrn har man sovmorgon till 9.50 men slutar dock klockan 4... Det är lite fel i schemat så jag tror det kommer bli sämre än vad det är.. menmen.  Har varit hemma nu i snart 3 timmar(?) väntar på att mamma kanske ska komma hem snart och göra mat.   Ikväll kanske jag träffar elin och rebecca! Imorgon har jag sovmorgon till 09.50. Nu kom mamma hem
puss!

24-augusti-2011

Blev ingen träff med Elin och Rebecca ikv, jag for till Amanda för ngn timme sedan, såg oth! spännande.. haha! Men är hemma för ett tag sen och jag hade tänkt sova nu för jag ska upp typ halv 7, ska fara till amanda 10 över 7. Bussen går 10 över från Holmsund.  Imorgon på skolan ska vi bara gå runt och hitta i skolan och till dom andra byggnaderna.
Men fredag så börjar vi enligt schema men jag tar en dag i taget först.
puss!


24-augusti-2011

hejhej, hemma från Norrbyskär nu. Jag hade roligt och verkar ha fått en skön klass! Vi lekte typ och gjorde övningar och snackade. Det var jättemörkt ute och i skogen typ såg man bara en eld så jag och några tjejer gick dit och sen kom det jättemånga men till sist tog jag mitt sista dopp(?)med Amanda igår kring halv 11 kanske den vart, det fett kallt så vi gick och bastade med Felix och Gustav som också badade.Resten som följde med kollade på. Jag,Lisa och Amanda somnade kring 2 och sen klev vi upp halv 8, städade, packade i resten,åt frukost och städade. Det finns mycket att berätta om men orkar bara inte skriva(A) Nog om det!
Idag så ska jag slappa och sen vill jag träffa Elin och Rebecca, jag har inte varit med dom på jättelänge. Vi har varit med varandra varje dag i sommar så när vi inte är med varandra på en hel dag så känns det som en hel vecka vi inte träffats.
Men ska försöka ta en powernap nu.
puss!

22-augusti-2011

Sitter nu med en tallrik mjölk och flingor och ser Svenska Hollywoodfruar.Packningen är iaf klar nu. Men jag har bara några småsaker att packa ner som mobilladdaren, tandborste och tandkräm. Imorrn bär det av till skolan vid kvart i 8. Bussen går halv 9 till Norrbyskär, kommer hem på onsdag kring 12.
puss!


första dagen..

Tillbaka från första dagen på skolan, hade upprop och information i 40 min ungefär. Har fikat nu och ikväll blir det träning, fara till konsum med Amanda och sen packa till Norrbyskär imorgon!
puss!

21-augusti-2011

Nu är det slut, godnatt!
pu¨ww

tv3.

ligger i soffan och ser på fast and furious, sen blir det att SOVA!!

mammashus.

Hej hemma hos mamma just nu. Matchen gick väll bra förutom att vi intefick seger menvi spelade jättebra tycker jag. Har städat, packat väskan och ätit hos pappa innan jag for hit. Ikväll blir det en lugn och tidig kväll för imorgon har jag upprop, hahah klockan 1 men ska upp tidigt iaf.Jag ska vara klockan 11 hos Amanda och sen åker vi tillsammans!
puss!

match!

Jag har nyss kommit från Elin och bytt om, nu blir det att dra till hallen för match! seeyah!


fin kompis jag har<3

hihihi älsklings rebecca!















hejdryg

sitter hemma hos elin och väntar på några segproppar, pontus och philip!!!


dagens outfit.

spetsbody- hm, skärp- mammas, kofta- hm, svarta jeansshorts- (gammla jeans) , halsband- bikbok


Gustav och jag vid var sin dator hos Elin!
















dryga bilder jag vet.

hejjjjs!

20-augusti-2011

Hejhej, väckaren ringde för några minuter sen. Så har ätit frukost och satt på mig innebandykläderna, redo att fara snart!  Måste bara få säga att jag är sjukt trött och inte alls taggad att kliva upp så tidigt, men taggar ny skola, ny klass, nya kompisar(A) Jag är ingen morgonmänniska, mer än natt uggla !
Puss

SORRY!

Sorry för en jävligt dålig uppdatering, man kan säga att jag har bott hos rebecca som senaste dagarna och hon har inte haft något internet så därför har jag inte kunnat blogga något.
Tänkte berätta om min "hemlis", Jag har piercat tungan och jag är supernöjd :D  Trots det har varit mycket beskymmer med den..  Jag har inte kunnat äta mat, jo flytande föda. har inte tränat, det var dock bara 2 träningar jag missade,   sen har jag rasat i vikt pga maten.. inte bra. Om vågen stämmer så har jag gått ner 9kg?!??!? det kan omöjligt stämma. 6-7 tror jag..  Till middag ska jag äta eller försöka* äta grillat :D  Efter maten så blir det nog att fara ut med brudarna och träffa några kanske! Men blir en tidig kväll för imorgon är det ännu en träning av träningslägret. ska upp 8, för träningen börjar 10.


puss

16-augusti-2011

Före,-efterbild på sminket.


(bjuder på den)

efter:




Sotade ögon blev det idag..

16-augusti-2011

Nu hade jag tänkt att gå ner och ta en dusch, sen sminka mig(?)  Före.-efterbild sen kanske, vi får se.  Kram!

16-augusti-2011

Hejhopp, fick ett sms igår som lyste upp mitt leende. Jag och Amanda ska gå i samma klass iaf! Så jävla kul säger jag bara, nu längtar jag till skolan faktiskt! (aa) Jag har upprop på måndag nästa vecka, pirrit! Nog om det, nu har jag ätit och funderar på att duscha innan jag far och träffar Rebecca(?)  För igår for jag inte ut, orkade inte så jag stannade hemma, ändå skönt med en hemmakväll själv. Jag har inte varit själv på HELA sommarlovet!   Vi hörs!

15-augusti-2011

Sitter i soffan och ser teen mom 2, har nyss försökt äta en macka. Matchen gick bra dom 2 första perioderna, då ledde vi med 2-0 mot Dalen och sen ramlare in mål för dom. Men det blev 6-4 till Dalen.. Ikväll blir det att vara hemma för mig..  hejjs

15-augusti-2011

hejhej, jag har solat ett tag och nu tar jag en break vid tv:n. Sen blir det att äta, byta kläder och dra å se laget, det är träningsmatch! KANSKE far ut sen, puss!

14-augusti-2011

Sorry glömde skriva! Igår blev vi bjuden till Pontus för bastu å mys, så vi cyklade dit. Sen cyklade vi tillbaka hit vid halv 12 allihopa också for dom sista här ifrån halv 4. Rebecca sov hos mig igen,(som vanligt (A)) men ikväll blir det nog att sova hos Rebeccas new crib, hon har äntligen flyttat till holmsund!! Ikväll är vi sugen på en kväll med brudarna men vi ser om det leder någonstans! 
Nu orkar jag inte sitta här längre, hejjs ;p

13-augusti-2011

Sitter nu vid datorn och skriver detta inlägg efter jag och rebecca hjälpt mamma med maten.Rebeccas mamma och syrra kommer hit och ska äta middag med oss. Så det blir nog en lugn hemmakväll med familjerna. hehe, nu blir det att fixa naglarna! puss!

LML

Sitter hemma med några människor och ser på tv just nu. 5 pojkar har tagit upp hela soffan, jag, rebecca sitter och elin snackar i telefoen. Jag och Rebecca var nyss ute och träffade Olivia eller vi snackade jättelänge. Om allt möjligt, och det blev lite drama nu på slutet. Eller mysterium.   aja nu ska jag se klart filmen, puss!


ELINS CRIB. www.elinxhendriks.blogg.se

Heeej, jag och Elin nördar oss vid var sin datorn just nu, medans vi väntar på Rebecca! När hon kommer ska vi dra till Kasa, till Marcus, Gustav och Martin.  Kanske badar, får se.. 

outfit

Nu har jag duschat och ska dra till Elin nu. Rebecca kommer dit sen och vi ska väll hitta på något!


outfit.
nya skorna- skopunkten
tights- mormor köpte dom åt mig
stickad tunica- gammal, så glömt.
jacka-Ahman&Nielsen i Gällstad
hår- utsläppt, mittbena och allt hår draget åt sidan
smycken- ring-hm, armband-mammas

Nu drar jag till Elin!

12-augusti-2011

godmorgon,sitter nu vid tv:n med datorn och en tallrik fil.  Jag har ingen aning vad som idag eller ikväll! Får höra mig för, aja nu ska jag äta. hejjs!

truth be told i miss you, truth be told i'm lying.

Nu är jag hemma igen, vi for och köpte mat åt mig. Vi träffade på Philip och Marcus där så dom var lite social med oss ett tag. Och sen kom teo också! Jag, Elin och Josefin for till Emelina ett tag för att träffa henne innan hon åker utomlands. Jag är inget annat än avis just nu..  Nu väntar CSI på tv:n snart.. Seyah!


finner inga ord hur bra ni är, hur mycket ni betyder.


11-augusti-2011

Nu är jag hemma, min hemlis blev avklarad och kanske snart avslöjas här på bloggen!:)
Elin är här och vi väntar på Josefin, sen blir det att fara till konsum och köpa mat!  kram.

jag blir galen!

jag får inte tag på någon telefon!!!!!!

HEMLIS

hejhej, MTV visas på min tv just nu och det väntas en liten hemlis idag om allt går som jag vill (A) Jag har tänkt på det jättelänge iaf..   Elin frågade mig om jag ville hitta på något med henne och Josse ikväll, så det blir väll det. Just det, om ni ser har inte min blogg någon header. Jag vet allvarligt om jag orkar lägga ner tid på de[:
aja nu ska jag ringa ett samtal!

10-augusti-2011

Ätit nu och laddar inför innebandy träningen som börjar om ca 1timme. Innan dess ska jag slappa och sen hämta mina uteskor hos pappa, sen dra mig mot träningen. Men nu väntar 10 minuter powernap. hejjs!


10-augusti-2011

hej, jag gör absolut ingenting just nu....  idag har jag ib-träning sen kompisar.

bild på mig och rebecca.


ojdå!

Just det! Glömde att i söndags var jag, Rebecca och mamma på Strömpilen. Köpte det här då:


dom här skorna för 99kr!

svarta "jeans" 199kr..


-II-

ätit klart nu och ska dra till Elin senare med några.

här är några bilder på nya frisyren:








what i'm going through is hurtfull

nu ska jag, elin och rebecca äta mat. skriver snart..

nyklippt.

Hemma från att ha klippt mig. Blev mer nöjd än vad jag hade trott,här är en före,-efterbild

före


efter


jag är inte rädd för att någon ska bli kär i mig igen, jag är rädd att aldrig kunna bli kär igen.

Hemma från träningen nu,har nyss duschat. Jag och Rebecca sitter och äter medans vi väntar på Philip och Elin som for till Philip och lämnade Markus. Vi ska vara hos Philip ikväll och fira honom.


random inlägg.

Jag önskar att jag kunde dränka dig i alla tårar jag gråtit för dig.


philips födelsedag idag.

Hej, Dunkar musik och fixar mig med Rebecca, ska fara iväg och fira Philip. Ikväll harjag innebandy träning, ser fram emot den. Senare på kvällen blir det säkert att fara till Philip med dom bästa!
ännu ett tjat, ska klippa mig imorgon! ÅNGEST! Det blir en före och efterbild imorgon som jag lägger upp här eller på facebok.  Ska dra mig från datorn nu, hejdå.


7-augusti-2011

hej., jag och rebecca sitter hemma hos mig nu, bara hänger... jag tror vi ska fara ut ikväll typ till SS och snacka upp med dom andra.. Måste sova tidigt ikväll för har typ varit uppe hela natten...  IMORGON HAR JAG INNEBANDY TRÄNING! :D sen kanske rebecca sover hos mig för att på tisdag ska jag åka och klippa mig och då ville hon och elin följa med, tur <3   aja nu ska vi fara!


6-augusti-2011

igår var vi med några kompisar från stan och sen träffade vi på några holmsundsbor, rebecca sov hos mig igen iaf.
I morse så kom elin till mig och pappa skjutsade oss till nolia. Rebeccas mamma kom och hämtade oss lite senare så åt vi mat där sen skjutsade hon oss hit, till linus med joel. Ikväll blir det film här och sova hos rebecca.

5-augusti-2011

Godmorgon, jag och rebecca vaknat nu och ska äta frukost. Här regnar det så idag blir det väll en innedag(?)  Ikväll kanske det är bättre väder så då blir det nog att fara ut och kanske träffa några. Nu väntar vi på Elin för vi måste snacka lite grann.  Måste bara få säga en sak: Vad händer med världen?, hur kan personer som man litade på förändrats så mycket.

hemma med påse godis och rebecca<3

nu är jag hemma från philip med rebecca, har varit hos philip och chillat med rebecca, jag, philip och pontus.
jag och rebecca ska dra oss till tv med våra påsar godis, hon ska sova här ikväll, mys!



godnatt

AMANDASKYLTBÄCK

Amanda är här nu eller kom hit för ett tag sen och nu väntar vi på Rebecca och Elin. Dom är seg som satan!!!


Godmorgon

Nu blir det frukost för min del, sen kanske flickorna kommer hit. Kl. 2 ska vi till pontus och philips jobb igen iaf ;p Och ikväll har jag ingen aning vad vi ska göra men imorgon hoppas jag att vi far några stycken till Noliamässan!
Nu måste jag äta frukost och ringa Rebecca, bye.

2-augusti-2011/3-augusti-2011

hej, kunde inte blogga igår...
igår så for jag Rebecca och Elin till revet, där gjorde vi en brasa på stranden. Eller jag och Elin gjorde en brasa medans Rebecca for och hämtade Pontus och Philip. Lite senare kom Markus och Gustav medans jag for jag och mötte Linus, Joel och Ralle som också var med oss där, kulkul! När Markus,Gustav,Pontus och Philip for så var vi andra kvar, sen skulle dom tillbaka till stan så vi cyklade till statiol för att köpa dricka. När dom for så lämnade vi Rebeccas cykel och for till Elin för vi skulle sova där:)
Idag när vi vaknade så åt vi frunch, drog till banken för att fixa en sak sen for vi till Pontus och Philips jobb och hälsade på ;p  Nu är jag hemma och har nästan nyss ätit, om ca en timme ska jag fara till träningen men jag ska inte träna för jag är sjuk... Efter träningen så får jag se vad det blir, säkert revet igen:)))

btw så har jag beställt klipptid, tisdag kl. 9.00 nästa vecka ;o jag dör :((


gammal bild..

MYSKVÄLL I REVET

Jag har kommit hem från Vitskärsudden, har både ätit och duschat. Nu väntar jag bara på Rebecca som är på väg hit så ska vi fara förbi Elin och sen drar vi till Revet, göra upp en eld och bara leva livet!


bildtext: du gör mig lycklig!

HOLMSUND

Nu är jag hemma, kom hem igår kring 9 och då for jag till Martin och träffade kompisarna. Idag vaknade jag 11 och for och hämtade Rebecca och nu sitter vi här framför daton. Funderar på att dra till Vitskärsudden och bada med Elin och Amanda.

RSS 2.0