30-DECEMBER-2011

Åt för ett tag sen och nu sitter jag och ser tv.  Mormor var här tidigare, fick tallrikar (flytta hemifrån present) Visade telefonen. Såg en film med brosan, "Born to fight" Skit dåligt gjort(eller kanske bara laddade ner en dålig version, haha) Men tyckte det var ändå en ganska bra handling i det hela. Tror det blir en till film ikväll och sova TIDIGT, fast det har jag sagt varje kväll men slutar alltid med att jag måste se ett avsnitt av CSI eller något sånt. Imorgon är det nyår och jag är riktigt taggad faktiskt!! Nyår med underbara människor, träffa nya människor hoppas jag!
Har inget mer att skriva nu så caio!

30-DECEMBER-2011

Snart blir det frukost och sen vidare till banken för att aktivera mitt bankkort så jag kan göra ett apple-ID å sånt.
Vill bara säga att jag är jävligt nöjd med min telefon iaf :D

29-DECEMBER-2011

Nu äger man en vit iphone då, 8 gb på den. Bättre öän inget men jag är riktigt nöjd :) Lämnade tillbaka mitt halsband som jag hade köpt och köpte ett mindre men glittrigt för 100 kr istället för 200.

29-DECEMBER-2011

Godmorgon!
Idag ska jag till stan för att bl.a gå till Telia och kolla om en telefon. Sen ska jag kolla nyårs kläder och om jag hittar ngt blir det att lämna igen det andra jag har köpt. Funderar på att kolla om ett annat halsband också. Vi får se vad som händer med kläder och pengar idag. Ska träffa Linnéa också en stund, visa håret bl.a :)
Caio.

28-DECEMBER-2011

Började städa innan maten, har nu ätit klart och städat klart. och så här blev resultatet:
från sängen.
bild från dörren med extra sängen
katten<3
bild från dörren.
höger sida om dörren.
vänster sida om dörren
höger.
(mitt rum ser jättelitet ut..)

28-DECEMBER-2011

Godmorgon!
Jag klev nästan nyss upp ur sängen, har fått min tillstånd att få övningsköra med pappa nu och sen har jag fått mitt nya bankkort som jag försöker aktivera. Men ska vänta tills mamma kommer hem så kan jag ringa istället(om det nu är öppet) Sen ska jag göra ett konto på app store.
Idag ska jag försöka städa hela mitt rum och fixa till och sen får jag se vars kvällen tar mig.
Nu är det frukost som gäller iaf!

27-DECEMBER-2011

Sitter med mamma i soffan och ser på "27 dresses" på 4an, men det är reklam just nu. Har nyss ätit fruktsallaf med lite smält choklad över. Super gott! Ikväll har jag inte gjort något, och kommer inte göra något heller :( Har iaf planerat att jag ska CSI och episode 1,säsong 2 av Pretty little liars innan jag ska sova, jag har redan sett den 15 minuter redan men ska fortsätta sen.
Haha nu börjar filmen igen, ciao!

27-DECEMBER-2011

Godmorgon, ska snart in till stan och möta upp Simon. Vi ska kolla på kläder, kanske nyårskläder till han :)
Ska äta nu, fixa mig och sen ringa och väcka Simon igen!
Elin om 26-DECEMBER-2011:
Ska du köpa en iPhone? :)

SVAR:  Kanske Elin om den har ett bra pris, annars ryker mina pengar på kanske p&l istället ;)

26-DECEMBER-2011

Måste bara få visa en bild så man ser hur lång mitt hår har blivit :D

26-DECEMBER-2011

Nu har man sminkat mamma och hennes kusin, färgat håret, gjort mat och ätit. Här kommer en bild på hur håret blev iaf:

26-DECEMBER-2011

Är hemma från 5 timmars shopping. Jag hittade min nyårsklänning, ny hårfärg(blir att färga ikväll eller senare i veckan) och även mitt halsband som jag ville köpa förra veckan, dock 100 kr dyrare idag. For även idag till media markt och kollade om telefonen igen, ingen än så länge. Kanske blir och köpa en sen när dom fått in fler, dock dyrare då trodde dom.
Nu: SuperTux och slappa.

25-DECEMBER-2011

(jätteful bild på min katt)
Hon gillar mitt datafodral mer än mig iaf.
Det blir snart att sova, stay-over eller inte för Rebeccas del det har jag ingen aning om än.
Godnatt!

25-DECEMBER-2011

Är nu hemma från mormor och nu är jag hos mamma, jag ska vara hos mamma i veckan. Fick med mig en babe hem, Rebecca och nu sitter vi vid var sin dator. Det dunkas även musik från mina nya högtalare ;)
Imorgon ska jag in med mamma till stan, blir nog att träffa Linnéa där för att shoppa, bla nyårsklänning och smycken. Nu blir det SuperTux igen!

25-DECEMBER-2011

Har nu suttit och surat lite medans jag spelat SuperTux och det gör mig bara ännu mer sur för pingvinjäveln kan inte hoppa långt.. -.-  Har varit på media markt och skulle typ köpa en iphone 4. Men gick och hjälpte brosan istället och sen när jag skulle köpa en så var den slut och tjejen framför mig fick den sista... :(
Hoppas det kommer in nya bara. Nu ska jag gå och äta lunch, det blir nog en hemmagjord pizzabit. mums!
Halv 6 ska jag och jonas till mormor och äta igen och innan dess ska jag hinna städa och sura lite mer..

25-DECEMBER-2011

Såg nyss klart en skit dålig film, murder set pieces. Det ända som var lite spännande det var när han jagade tjejen i huset och det var typ den sista kvarten -.- Innan jag går och lägger mig så ska jag spela lite SuperTux, fett kul!

24-DECEMBER-2011

Hemma från en mysig jul med pappa, jonas och farmor och ninja.  Är mycket nöjd över mina presenter och på måndag blir det nog att köpa en iphone 4 och nyårs shoppa litegrann..  + är redan glad för jag har äntligen fått skoldatorn. Fick  pengar, shower set, rakhyvel med blad, string, parfym set, och högtalar set men kanske ska lämna tillbaka dom och ta pengar till telefonen ist. eller ha kvar och ta pengar av det som jag redan har.  Bilder kommer senare på julklapparna!
God Jul på er! :)

24-DECEMBER-2011

GOD JUL! :)

24-DECEMBER-2011

Har vaknat, duschat, ätit, varit och hämtat kläder hos mamma och tom öppnat ett paket. Högtalare med bas, nu måste jag bara välja mellan två set. svårt..
Nu ska jag sminka mig och göra mig klar för snart börjar ju kalle anka.

24-DECEMBER-2011

Idag är det julafton och om det inte hade varit för facebook hade jag aldrig vetat att det var julafton. Har ingen julkänsla iaf. Men nu ska jag ändå ta och sova för kommer ändå sova bort halva dagen.
Godnatt!

23-DECEMBER-2011

3 bilder från hur jag såg ut udag!

23-DECEMBER-2011

Medans jag inväntar mamma som ska ta oss till mormor igen så laddar jag ner "the human centipede 2"
Efter maten blir det nog att dra till Rebecca ett tag och ikväll innan jag ska sova ska jag se filmen, jag hoppas att jag sover länge för då kanske jag sover bort lite tid imorgon så slipper jag vänta på att få äta middag hos farmor och sen öppna paketen. Hoppas jag får träffa Ninja(farmors hund) innan det säljs.
Som sagt snart kommer skjutsen!

23-DECEMBER-2011

Vaknade för ett tag sen och har varit och tagit en dusch för sen ska jag sminka mig och dra till mormor och förfira henne innan vi ska dit senare ikväll och äta middag. Hon ska bjuda på tomtegröt så det blir min frukost för idag.
Jag tror jag ska ta med mig datorn för att visa mormor (A) haha. Mamma har inte heller sett den. Jag ska även ta med mina paket till Rebecca och fara förbi där sen hoppas jag och lämna dom så hon får öppna dom imorgon.
Men nu ska jag göra mig klar, mamma hämtar mig om ca 10 min!

23-DECEMBER-2011

Ikväll har man sett klart dom 22 avsnitten man hade på datorn av pretty little liars.. VILL HA SÄSONG 2!!
Sitter och lyssnar på lite musik som tar tillbaka old memories. the good ones!  Alldeles strax ska jag gå och lägga mig för idad fyller mormor år så kanske ska göra "någon" nytta innan man ska dig och inte sova bort hela dagen iaf.
Just det, jag var ju på stan idag, kollade efter halsbandet som jag ville köpa men det var slut/borta :(  Köpte klart min present till Rebecca iaf, nu har hon 3 paket att öppna :) haha! Fattar inte att det snart är ett nytt år! att det snart ha gått 1 år redan..
kvällens godnatt låt:
http://www.youtube.com/watch?v=zG7X7Y2-Fao
Godnatt!

22-DECEMBER-2011

Kom nästan nyss hem från stan, har köpt datafodralet. Dock blev det ett dyrare fodral, sedan har jag köpt ett rött läppstift som jag ska ha nu under jul och nyår.
Fodralet, Grafit-395kr
Läppstiftet, nr 297- HM- 99kr
Så blev färgen på läppstifet iaf.
Nu ska jag se det 15onde avsnittet av pretty little liars medans jag inväntar brosan som ska komma hem från träningen och sen ska vi äta.

22-DECEMBER-2011

Vaknade nyss och funderar på att åka upp till stan för att köpa mitt datafodral och köpa mitt nyårs halsband men har ingen att gå med så  det känns inte så taggat. Men det blir nog bara att köpa sen åka hem då. Nu är det en dag kvar tills mormor fyller år. Längtar till att äta god mat, mums! Och om 2 dagar är det julafton och jag känner mig inte ett dugg taggad. Var uppe typ till 2 igår och såg flera avsnitt av pretty little liars, är nu på avsnitt 13 och jag älskar verkligen serien. Jag försöker att lista ut vem "-A" är men det är svårt för det kommer nya saker hela tiden. Jag rekomenderar serien till alla, dock är den lite mer tjejaktig. Menmen, nu ska jag stänga ner macen och sen göra frukost, kolla bussen!

21-DECEMBER-2011

Sitter vid min nya Macbook Pro som vi ÄNTLIGEN fått! Vi fick datorn i måndags och jag har typ suttit vid datorn nonstop. Laddade ner Pretty little liars som jag har börjat se, har sett det på tv några gånger men nu har jag sett från början och är redan på avsnitt 10 som jag ska se senare ikväll när jag har gjort klart min kristendomen som ska in innan klockan 12. Sen ska jag bara mysa mig ner i sängen och se så många avsnitt jag orkar! Idag hade vi julavlutning, vi började 11 med att vara i upphållsrummet och höra julsånger, sen gick vi till ett klassrum och fikade med hela klassen. Vi fick gå vid 12 men jag och Linnéa tjurade och stannade kvar, snackade med våran mentor och bara babblade i 1 timme tror jag. Nu är det jullov och det känns inte alls som att det snart är julafton. I år har mina föräldrar haft det jobbigt med julklappar åt mig tror jag, jag har bara önskat mig en Iphone 4 så vi får se vart det leder, sen har jag köpt en julklapp åt Rebecca. Önskade att jag hade miljoner så jag kunde köpa jättemycket saker både till mig och andra. I år blir det ingen lilla julafton, inget jag och rebecca har snackat om iaf. Snart kommer det nya året också och jag är förväntansfull, jag tror att jag har hittat min nyårsklänning och sen har jag kollat på mycket fina smycken och jag har ett PERFEKT halsband som jag vill ha, ha , ha :D  Imorgon blir det att ta det lugnt och njuta av lovet eller fara på stan. På fredag så fyller mormor år så då ska jag, min brosa, mamma dit och äta med kusiner. Vi får se hur det blir. Kanske får öppna någon present i förväg (A)
Nu måste jag skriva klart min inlämning!
Jag och Linnéa på skolan då vi vägrade att åka hem.

RSS 2.0