godmorgon....

24-april idag och det är min brosas födelsedag! Grattis till honom!
Nu ska jag äta frukost sen börja dra mig mot bussen, idag är det Svenska delprov B. Önska mig lycka till!
peace!

sova

Nä nu blir det att sova, sitter bara och gäspar.
Godnatt!
Kanske eventuellt drar ner på priset, det kan disskuteras om det är någon som är intresserad!

SÄLJER CONVERSE FÖR 500KR

Det är dom skorna jag säljer för 500 kr!
Storleken:
Mens: 4
Wo´s: 6
UK: 4
EUR: 36.5
CM23
(ps. skorna är använda 3-8 gånger om ens det)

KÖP CONVERSE FÖR 500KR!

Tjena!
Gick på stan idag efter skorna och spenderade mina första pengar som jag fick igår på ett par nya vita converse, dom andra är för små och kan inte ha dom. Funderar på att sälja dom för har inte gått i dom mer än 7 gånger.
Om ni är sugen på köpa för 500kr så maila till: [email protected]  eller smsa/ring 0706779859!
Storlek ska jag kolla upp senare ikv så det kommer, men tror att det är en 4a!
Efter maten ska jag och Rebecca iväg en sväng sen blir det hem och packa idrottsväskan. Imorgon är det iaf Svenska delprov B.
Nu ska jag göra det som förgyller min dag någon gång varje dag, lyssna på musik!

söndaag

Vaknade upp hos Rebecca och sen kom pappa och jag körde till stan och vi köpte lite presenter till mig, små saker. Sen åt pappa med oss hos mamma så hela familjen var samlad idag vid middagen. Det var länge sen! Saknar det lite grann men vad ska man göra..  Klockan 6 kom mormor och en av 3 kusiner + morbror och en låtsas kusin och firade både mig och brosan faktiskt, jag har redan fyllt år men brosan fick sina presenter tidigare. Så han får typ inget på tisdag då han fyller år.
Aja, nyss sett klart en film som jag började med i lördags då rebecca duschade.
Nu blir det iaf musik fram tills bb!

21-APRIL-2012

Igår spenderade jag kvällen med Rebecca hos hennes pappa på Teg och idag åkte vi hem med bussen klockan 5 och min familj åt hos Rebeccas mamma då. Nu ska dom ut och jag och Rebecca ska få besök av Pontus och Philip som borde komma hit vilken sekund som helst.
Peace!

19-APRIL-2012

Hemma från en träff med Elin på stan! Det var 1,5 vecka sen vi sågs.. Nu ska jag färdigställa mitt svenska np tal och sen blir det mat och träna lite på det.
peace
Glöm inte att följa mig på instagram: elinasoderlind

INSTAGRAM---> ELINASODERLIND

Följ mig på Instagram: elinasoderlind
Lär kommer ut fler bilder där!

gott

Fick lite fika av mamma och brosan!
Sjukt trött så ska nog sova om en timme kanske! Imorgon blir det lång dag!!

17-APRIL-2012

17 år idag.. Hade typ glömt bort det, men aja. Det blir inga presenter idag utan får dom på söndag då släkten kommer över och fikar.  Sitter och äter lite godis nu och plugggaaar (som vanligt)  Känner mig jättetrött så vet inte om jag ska gå och lägga mig tidigare idag, vill se bb också behöver jag tiden till att plugga.. Vi får se iaf.
Tack till alla som grattat mig idag!

INSTAGRAM- ELINASODERLIND

Följ mig på instagram: elinasoderlind :)
Om ni vill såklart!

tortillapizza

Har ätit, vi gjorde pizzor av tortillabröd. Det är sjukt enkelt och gott faktiskt!  Tog en bild men orkar inte lägga in det hehe. Senare isf. Men sitter nu och gör läxa, märkte att det var ganska mycket denna veckan men vad ska man göra?  Ett inlägg senare kanske kommer!

ooops

Oj såg nu att det hade laggat och blev extra av samma inlägg.
Hur som helst så hade jag jättekul igår. Vi åt mat och sen fick vi skjuts av Tessans mamma till Sävar (Kevin P) där det var fest. Vi var där kanske vid halv 6-6 och tog sen var det ett gäng som tog nattbussen hem (halv 12).
Sandra tog lite bilder så ska be henne skicka dom till mig. Vet dock inte hur dom ser ut så vi får se om det läggs ut några.
Nu: städa och sen kommer pappa hem med pizza <3

lets go

Nu har vi ätit och ska dra vidare nu.  PARTY
peace

yey

hemma nu och ska hoppa in i duschen direkt sen fixa mig. Ca en timme bär det av mot Tessan!

14-APRIL-2012

Nu ska jag äta lite frukost eller något och sen ska jag och mamma till stan på några ärenden sen blir det hem och duscha och sånt och sen ska hon skjutsa mig till Tessan där det blir lite busigheter med tjejerna.
Kommer bilder på dagens outfit nedan
peace
kör osminkat nu.
vitt baslinne- gina/ jeans- rut/ svart topp-mammas

foodtime

Träffade Niklas för ett tag sen och har sminkat mig men nu är det dags att äta och sen ska jag ta bussen upp till stan och träffa BL, Adrian och Jonathan som hon är med, dock inte träffat dom men det blir nog kul.
peace!

svenska och måla

God eftermiddag.
Kom nyss ut från duschen efter ännu ett varv av målningen. Känns bra för då vet jag att jag är ett steg närmare mitt nya rum. Anyway så gjorde jag bort det mesta Svenska np eller kursprovet av min presentation . Så det är bara att skicka in snart. Nu ska jag äta något och sen ta en powernap.
peace

FINAL!

Hemma från matchen. Det var en sjukt bra match, lätt sevärd. 2700 stod tittarsiffrorna på. Final för Dalen blev det också!
Ser bb och sen sova skulle jag tro.

dalen-pixbo

Drar nu och ser match mellan Dalen-Pixbo med pappa och några andra vänner. Kan bli årets sista match!
peace!

23.29

Elin har åkt hem och jag ligger i sängen, kanske blir film eller kolla något på tv innan jag ska sova.
godnatt på er iaf.

18.00

Fick ingen rättvis bild på hur det egentligen ser ut och jag tycker själv att det ser bättre ut i verkligheten.
underögat ser svart ut med egentligen är det blått.
tog inspiration ifrån Molly Sandén och gjorde det till mitt eget.
Nu är det mat sen träffa Elin!

17.25

Grillen tänd och jag ska sminka mig!

9-APRIL-2012

GODMORGON!
Har duschat efter 1,5 timmes målning i mitt blivande rum! För och efterbilder får ni se när det är helt klart skulle jag tro. Kanske blir en till vända med penseln senare. Men ska också vara med Elin ikväll innan hon åker imorgon och är borta tills nästa tisdag :(( Får nog prioritera henne ikväll! Igår hade vi roligt och får leva upp till det ikväll med.
Nu ska jag softa ett tag, se tv med papi ett tag tror jag. Ikväll blir det även grillat! Tur att pappa är duktig!!:D
aja, nu ska jag gå.

8-APRIL-2012

Jag har invigt uterummet med Elin ikväll. Äter chips, chokladpudding och lyssnar på musik. Klockan 9 ska vi gå in och se Big Brother iaf.

23.06

For till pappa och vi gjorde i ordning lite saker så på måndag så ska vi börja måla! Kommer bli sjukt snygg om det blir som jag tänkt mig och det vi snackat om. Såg hockeyn ett tag med pappa och sen for jag till mamma då hon kom hem och såg resten av hockeyn. Grillade och gjorde mat med mum. Sitter hemma i soffan nu bara för jag kom inte på något som jag kunde göra. Blir att sova om ett tag så jag kanske kan göra någon nytta imorgon fast jag har en hel vecka på mig. Hehe. aja, godnatt på er!

7-APRIL-2012

Sitter och kollar busstider åt brosan som ska från stugan och kollade busstider till mig om jag ska dit och om R skulle med men så blir det ej. Både brosan och mamma kommer hem idag så jag ska förbi till pappa och börja grejsa i mitt nya rum!
Igår så var jag med tjejerna och vi hade skit kul! Philip och Gustav kom också förbi senare på kvällen. Det är ett kvar tag innan jag, Rebecca och Elin kan vara med varandra igen alla tre. Elin åker till stugan idag, Rebecca ska vara med någon släkting sen åker Elin till Holland.

5-APRIL-2012

Spanska snart sen subway med R.
peace

oj.

Oj glömde skriva efter maten. Kom hem iaf, och tog direkt damsugaren och gick ner. Städade rummet, när jag var klar var brosan hemma. Gjorde mat med brosan, blev kyckling och nudlar med vitlökssås. Enkelt men gott! Klockan 6 så for han och jag såg bb reprisen för jag såg inte den igår. Nu däremot ska jag göra spanska, för imorgon ska jag skriva en saga på spanska...... FT! Men dagen blir bättre efter det! Ska äta på subway med R och sen efter skolan blir det stan kanske ett tag och senare ta bussen till Tavelsjö där jag ska spendera helgen. Sen är det också lov imorgon, yey!

my name is

Ligger i soffan nu efter en ovanligt lång dag i skolan på en tisdag. Slutar egentligen halv 2 men skulle göra prov klockan 4 så var hemma kring kvart i 6. Tror jag ska ligga i soffan nu ett bra tag eller gå ner och ta tag i städningen som ändå måste vara gjort innan söndag då jag åker tillbaka till papi. Vi får se hur jag gör.
peace!

iksu-djurgården

Nu blir det paus med att se resten av matchen mellan Iksu-Djurgården live på tv och en risifrutti. Just nu står det 3-1 tiill Iksu och det har gått 17 min i 2a perioden.
Ta och kolla på Tv4 sport live!

17.13

Hann nyss äta klart när jag kollade ut och såg att det börjat snöa igen.. Det är som våran nk lärare sa "vi har vinter i 11 månader", han sa det på skämt men om det fortsätter så här så är det nog inget skämt längre.. Vill ha sommar!!

love life.

Medans magen kurrar så kämpar jag på med samhällen efter paus med risifrutti.
blev samma sorts sminkning som jag gjorde i helgen, en sotning med bruna färger kan man säga.
Nu när jag ser på bilderna så ser jag att färgen i håret har börjat på att försvinna och funderar på att färga mörkare igen men vet inte riktigt.  Vad tycker ni?:)

2-APRIL-2012

Sitter på sista lektionen nu, sen ska jag försöka komma hem så snabt som möjligt så jag hinner plugga till samhällsprovet imorgon. Tror dock att jag får skotta en del innan jag får in....

23.10

Godnatt på er!

mami.

Ligger i soffan hos mamma nu och jag vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden tills jag ska gå och soa förutom att se tv. Dcok så är tv-dosan sönder så kan inte se på något annat än tv8 som den står på just nu. Hoppas mamma kan fixa det så snabbt som möjligt. Får kanske se en film istället, eller om någon kanske är social och prata. Vi får se.

1-APRIL-2012

Nu har jag ätit och ska packa väskan tror jag och sen bege sig ut i snöstormen för att gå till mamma där jag ska spendera veckan. Vill bara spy på det äckliga vädret. Tog fram mina tygskor i veckan men for väll lägga undan dom ett tag till...

born from an angel

En bild från gårdagen.
Sitter vid datorn och fördriver lite tid med läxa. Städade igår så behöver bara packa väskan till mamma. Inte ens en vecka kvar till lov!! Blir iaf Tavelsjö på torsdag efter skolan skulle jag tro om jag inte åker dit senare. Ska vara där någon dag under helgen eller lovet har jag bestämt. Sen är det inte länge kvar till man blir 17, känns skittråkigt. Kan jag bara inte spola fram ett år så jag får fylla 18 istället. 17 är en sån värdelös ålder.....  Kan som inte göra något åt det, kanske skylla på föräldrarna lite ?;) Nämen.. Nog om detta.
Peace!

RSS 2.0