strawberry

Sitter och ska försöka göra någon nytta i mina rester nu när jag ändå inte har annat att plugga till.

GRATTIS REBECCA

Grattis Rebecca! Ha en bra födelsedag!  17 år idag och även över 11 år som vänner! Jag älskar dig.
<------R.

yesbox.

Det har varit ganska glest med inlägg och det lär det vara tills jag orkar börja blogga så mycket att jag är nöjd med läsarna!

tell me, that we belong together.

Ser bb men snart är det dags för att sova. Sovmorgon imorgon så det känns väll lite bättre. Detta blir nog sista inlägget. Godnatt!

26-MARS-2012

" Sluta tidigare " - In my ass! Kommer gå till typ 4 varje dag ! Vad är det här för skit? ÅH! Blir nog inge gymma heller... *ledsen* Får se om något blir bättre än det här iaf.  Måste till stan och köpa något till Rebecca snart, eller hon kanske ska få den i helgen ist ;) eftersom hon läser bloggen så kan jag inte skriva vad jag köpt sen. Nu ska jag se film eftersom vi har bara en läxa i veckan och inget annat- kanske det ända positiva just nu.

25-MARS-2012

Mamma väckte mig vid 3 och sen låg jag kvar ett tag, klev upp och åt en macka. Sen har jag inte gjort så mycket, nu har vi ätit middag iaf. Ser step up 2, den går på tv. Ikväll ska jag till pappa och det blir väll efter filmen eller något. I veckan har jag för mig att vi går halvdagar eftersom det är utvecklingssamtal så det blir väll att vara stor del på Iksu då och passa på nu när jag har mer tid.

00.48

Blev inget av det. Rebecca och Elin är här men ska snart fara. Gustav for hem för ett tag!  Blev tv och prat!

19.02

Blir inget hos Joel för att han var för trött så då kanske Rodi, Medet och Elias kommer till Rebecca så gör vi något. Annars åker jag dit och vi har myskväll! Sen får vi se om mamma kommer förbi innan det blir för sent.

24-MARS-2012

Glömde skriva inlägg igår. Drar det lite snabbt. Igår när jag slutade skolan så kom mamma och hämtade mig i stan. Sen körde jag hem, vi åt nästan direkt när vi kom hem och sen duschade jag och sminkade mig. Sen for jag och mötte Rebecca och sen gick vi och träffade Sandra och Emma och sen gick vi till Joel. Haha vi hade jätte roligt! Ikväll så blir det nog att jag ska dit igen, troligen så kommer några från klassen.  Men nu måste jag äta något och sminka mig.

godmorgon!

godmorgon.
Bussen går om ett tag så ska bara klä på mig och börja gå så jag inte missar den.

-.-'

HEMMA! Provet gick väll bra skulle jag tro. Har egentligen inget mer och säga just nu förutom att jag ska se gårdagens avsnitt innan maten för brosan ville se en film som var samma tid.

provprovprov

Historia nu och sen blir det samhällsprov innan man får åka hem!!

bara för min bror

Blir lite mer lyxmiddag och myskväll ikväll bara för att min brosa åker till Ankarspelen i helgen och är bara hemma ikväll och imorgonkväll.

IKSU

Mamma kom och hämtade mig på Iksu och jag körde hem så nu är jag hemma. Gjorde en årets första springning idag, 3km och sen styrka i 30 min. Imorgon blir det ännu ett besök på Iksu så kanske blir mer än 3km isf.
Ska bara plocka undan lite saker hemma sen ta en macka med mamma medans brosan åker på träning. Blir sen middag.

KOMMENTERA

Kopierar ett inlägg sedan tidigare:

 

känns ganska värdelöst att blogga och inte få något tillbaka av er läsare. Ni måste kommentera så jag vet att någon läser och bryr sig. Jag ser på sidvisningarna och läsarna att ni läser men det säger mig inget + det vore lite intressant att se vilka som läser (om ni vågar skriva namn ;) ) Tappar suget liksom. Vad vill ni att jag ska skriva om eller göra osv?

Kommentera men fråga gärna saker också.


21-MARS-2012

Sitter på historian nu, sista lektionen idag för att det blir ingen nk. Sen blir det att gymma innan man åker hem och pluggar.(som vanligt)

smile.

Ny duschad och ser big brother nu. sen blir det dums i säng

OMG.

PRETTY LITTLE LIARS: Det här var absolut det bästa avsnittet hittils, för det kommer en säsong 3!!!! OMG. I MAJ DOCK... Väntar redan så jävla mycket.
Ni kanske tycker jag är galen i den här serien och det är jag! men den är så sjukt bra och verkligen sevärd. Man måste se från avsnitt 1 för att förstå något. Det är typ ett måste att se ;)
aja, nog om det! Ska iväg och köra till konsum en sväng nu för en kort break sen tillbaka till plugget.

hemma nu.

Nu är jag hemma. Gymmade med Sandra och Tess lite över en timme och när Tess for så gick jag och Sandra tillbaka i en timme till. Mår mycket bättre nu.  Iaf så blir det att se sista avsnittet av Pretty little liars innan maten och efter maten blir det plugga samhäll. Önska mig lycka till med det och att klara provet också!

19-MARS-2012

Har för ett tag sen varit och hämtat brosan i Obbola på träning. Skulle plugga idag men det gick åt skogen. Håller på göra instuderingsfrågorna nu och imorgon blir det att göra klart dom och sen plugga in det. Snart bb!
Imorgon blir det gymma med Kregg och Beccis på idrotten.
Som alla ser om ni ser så har jag fixat header, tyckte det var på tiden nu! Kommentera gärna vad ni tycker om den. OM ni inte ser den, tryck f5. Annars får ni säga till.
Ska fortsätta med instuderingsfrågorna nu innan bb.

mys med världens bästa

rubriken säger allt.

19-MARS-2012

Hemma ännu en dag från skolan, ingenting nytt, lika mycket plugg och samma lektioner. Förutom att vi har fått en ny tjej i klassen idag. Hon såg trevlig ut så blir att prata lite mer med henne imorgon eftersom hon kom på sista lektionen. Imorgon blir det gyma istället för idrott igen, så sjukt skönt. Hatar skidor och slipper vädret. Kan träna med det jag vill också. Kanske även blir en sväng på morgonen också om mina vänner orkar med det.
Skickade ett mess till mormor för ett tag sen och hon ringde nyss. Hon har slagit på värmen i stugan så kanske blir förbi en sväng där i helgen för då ska hon dit om inte annars så är det inte långt borta innan jag kommer vara där flera gånger. Hoppas denna sommar blir bättre än förra iaf. Jag är verkligen jätteglad! Blev dock lite besviken idag då jag skulle till skolan idag och det snöade, då jag gick till bussen så haglade det. Tänkte igår att jag lämnar vinterjackan kvar hos pappa för det kommer nog inte vara så kallt ändå. Det var faktiskt inte kallt men det snöade ändå.. Får hoppas på bättre väder senare mot helgen. Aja, detta blev ett lite långt inlägg om lite av varje men nu ska jag sätta igång med plugget inför det ända provet denna vecka. Skönt!

18-MARS-2012

Ser White collar med resten av familjen. Sen blir det big b klockan 9 men klockan 10 blir det nya säsongen av Jersey Shore ;).

i miss you so bad

Med pricken över i:et så klippte Elin mitt hår ju. Blev sjukt nöjd, det blev mycket tjockare nu måste det bara växa igen :) Tack Elin!
Nu ska jag städa!
Kramar

yeyeyeyeyeyeyey

Har världens bästa kompis! Min mobil fungerar igen!! YEY. Tack R!

sadface

Fan vad ledsen jag är. Min mobil är typ sönder eller jag vet inte. Det har varit så sen klockan 9 igår ikväll. Så man kan inte få tag på mig, skriv på fb om det är något. Måste till Telia imorgon om det inte har fixat sig.   Sitter iaf och gör instuderingsfrågorna till samhälls provet som är på Torsdag medans jag väntar på att Elin ska komma hit och klippa mitt hår :D

therese.

Är hos Tess nu och vi har nyss ätit. Det är bara jag, Tess och Josefine. Sandra kommer sedan. Kommer bilder sen hoppas jag! Kram

allt är klart!

Det blir nu att vi ska till Therese! Åker kvart i och ska köpa lite mat som jag skulle ta med. Skriver nog ett inlägg då jag är där!
kramar!

i need your love

Hemma från ett besök på hallen, såg Holmsund-Täfteå blev 5-1 till Holmsunds tjejerna. Therese kände sig bättre nu så det kanske blir av ikväll iaf. Får hoppas det oh hoppas att alla tjejer kommer!
blev bara det här just nu, ikväll blir det annat om jag far till Tess.

17-MARS-2012

Är vaken nu och gör inget speciellt. Therese blev sjuk så det blir nog inget ikväll, tråkigt för det hade nog varit jätteroligt! Så nu får vi se vad som händer ikväll istället.

sry

haha har spelat kort med pappa i en timme nu! vann typ 3 gånger av 20? Vi avslutade när jag vann iaf ;). Hann inte skriva något efter middagen för då fick jag och pappa lov att springa till bussen för vi skulle fara och se Dalen- Iksu Damer slutspelet. Men bara för att i sprang så var ju såklart bussen sen. Pappa gav upp och vi gick hem, hann 100m och bussen kom (told you). Iaf så vann Dalen med 6-5 i straffar och jag tyckte det var rättvist, dom kämpade som djur och Iksu var inte så duktiga idag tycker jag. Sen som sagt när jag kom hem så spelade jag och pappa kort. Känner mig rastlös så kanske ska gå och sova om en timme eller så.

16-MARS-2012

Lång dag idag och sen kom pappa och hämtade mig på skolan vid 4. Fick köra halva vägen hem, för att pappa kom på att jag kunde köra efter halva. Haha. Ser på film ( Another Cinderella Story (2)) och väntar på maten. Vet faktiskt inte vad som händer ikväll. Men imorgon blir det en galet bra kväll tror jag med tjejerna. Tjejkväll hos Therese med dom bästa. Bilder kanske kommer senare om jag tar några!

.

Tog en powernap efter middagen och snart är det sovdags, kan det bli bättre? Skulle till Elin imorgon och klippa håret och färga ögonfransarna och ögonbrynen. Men det blir nästa vecka istället och då ska jag bara färga ögonfransarna och ögonbrynen för nu på söndag hoppas jag att hon kan klippa mig. Hur underbart är det att få klippa sig gratis, älskade Elin.
Godnatt på förhand!

Hemma

Hemma nu och har packat upp gymväskan och nu lagt mig i sängen för att vänta på mat. Är hungrig som f*n! Har bara ätit en macka och druckit en pucko idag och det var på bussen påväg hem. Gymmade under hålet och lunchen. Hann med ganska mycket faktiskt. Känns som att jag kommer ångra imorgon det jag gjorde idag, men det känns ändå bra att ha träningsvärk för då vet man att man har gjort någonting iaf.
Ska se klart en film som jag påbörjade idag på skolan efter historian.
btw. tycker det är lite tråkigt att ingen har kommenterat "life after you" -inlägget heller, eller gjort något sen jag la ut det inlägget..

the hardest thing

Hemma för 1 timme sen, har ätit och skickat in svenskan. Nu ska jag göra spanskan och sen göra en rest.
bye.

at school

Godmorgon, är på skolan nu. Börjar matten (-.-) om ca 5 min... Håller redan på svälta ihjäl, åt ingen frukost så.. och det är lunch om typ 4timmar :O tur att jag och R har frukter med oss :D

storebror

Nu är det bb så detta blir sista inlägget skulle jag tro,
Godnatt på er!

tv11

Snart klar med hemtentan av det jag förstår och kan svara på just nu iaf. Om en timme är det Big Brother och jag måste duscha innan dess.

life after you

känns ganska värdelöst att blogga och inte få något tillbaka av er läsare. Ni måste kommentera så jag vet att någon läser och bryr sig. Jag ser på sidvisningarna och läsarna att ni läser men det säger mig inget + det vore lite intressant att se vilka som läser (om ni vågar skriva namn ;) ) Tappar suget liksom. Vad vill ni att jag ska skriva om eller göra osv?

Kommentera men fråga gärna saker också.


du är så bra.

Jag och Sandra fick gymma på idrotten istället för att vara med på den. Känns bra att slippa stanna kvar efter skolan och gymma, hehe.När jag kom hem så städade jag undan på rummet, KANSKE BORDE FÅ BYTA RUM SNART PAPPA!!
Det näst sista avsnittet av pretty little liars har kommit ut nu så medans det buffrar ska jag göra svenska hemtentan.

godmorgon.

Det vart ändrade planer, ska gymma efter skolan med Sandra istället så då fick jag sovmorgon. Bussen går om ett tag men tänkte lägg in bild på outfit.
(baksidan)
tröja-gina/jeans-rut.

storebror

Sitter och kollar på big b. Det spårar ganska rejält. Men i reklam pauserna packar jag gym väskan, tvättar bort sminket och borstar tänderna så det är bara att sova sen. Det här blir kvällens sista inlägg så godnatt på er.

soldiers

Ligger och ser första avsnittet av Jersey Shore , säsong 5 medans jag väntar på big b. Imorgon tror jag att det blir att gymma på min sovmorgon.
Glömde att lägga in bild på outfit.
topp- hm/ halsband- åhléns/ svarta jeans- rut m fl.

16.05

Sängen är stället jag är på just nu och äter salta kex(L). Brosan åkte buss hem med mig och Rebecca för att han har varit på prao. När vi kom hem så hjälpte jag han med några restuppgifter. En iaf för den andra så slamsade han bara..  Skulle göra svenskan idag men glömde min stencil på skolan så det blir imorgon istället. Men vi ska nog jobba med det imorgon på lektionen. Snart är det mat för ni är pappa hemma!

naturkunskap

Hann inte göra ett inlägg imorse. Sista lektionen nu och sen kanske det blir en snabbis på stan innan jag åker hem.

RODNEY

IN MED HANNA IGEN! Nu är jag besviken att hon gick ut, det var däför jag såg Big Brother! Men är ändå glad för RODNEY är inne! RÖSTA PÅ HAN! VIA MOBILEN OCH DATORN. HAN SKA FAN VARA KVAR :D:D:D
Snart ska jag sova för imorgon är det skolan...-.-

check

Är faktiskt glad idag, har skickat in non och skrev ett CV och har även skickat in den. CHECK!! Känns bra! Annars brukar det vara att jag sitter med skolarbeten till sista sekunden så det känns riktigt bra! Ser Big B nu och jag vill att Sipan ska ut men han blev inte nominerad(?).

time for food.

Sitter och gör non och är SNART klar :D Pappa och jonas for nyss iväg, dom ska äta pizza men var inte så sugen på det så jag äter bara något som finns redan.

15.10

Sådär, frukosten borta och ser på extreme cribs! (sjuka hus) aja, Igår for jag och J in till stan och spelade spel på Megazone och när vi skulle gå så träffade vi på Emilia och hon var med oss under kvällen tills vi skulle hem. Vi såg när Ibbe spelade biljard. Det var trevligt!

sovmorgon.

Tog en skön sovmorgon idag och det behövdes verkligen. Imorgon är det skola, blä! Måste äta frukost nu och sen berättar jag om gårkvällen.

STADSBESÖK.

Har ätit middag och hunnit spela plump med pappa och jonas. Det blir stadsbesök med J iaf. Bussen går om ca 15 min så ska om ett tag börja klä på mig och sedan gå dit.
Ha en bra kväll!

LÖRDAGS MYS ELLER STADSBESÖK?

For och köpte mat med pappa på konsum för ett tag sen. J smsade mig innan och frågade om vi skulle göra något eftersom det var ett tag sen. Så nu har jag två alternativ ikväll, Obbola hos Joel och chilla eller fara ner på stan med J eftersom hon var lite sugen på det.
Sen får vi se hur det blir.

10-MARS-2012

Nu har jag gjort allting jag skulle göra, förutom att städa (hehe). Bilder kommer på sminket och min outfit.
Tror att jag ska dra till pappa nu för det är nog mat om ett tag så.





jeans- rut m fl. / blus- mammas





fick ingen rättvis bild på det, men det får duga. enligt mig är det snyggare irl.

6km

Kom hem från hallen för en stund sen. Körde lite över en timme på crosstrainern, blev 6km.  Nästa gång så blir det nog att öka tempot lite. Såg match ett tag innan jag gick hem. Nu har jag och mamma just ätit lite för att klara oss till middagen. Det blir väll att duscha,packa och städa nu. Far till pappa lite tidigare eftersom när vi for till fjällen så for jag och min brosa tidigare till mamma så pappa ville ha oss ikväll.  Som sagt nu blir det städning, peace:)

back

Nu har jag även bytt om till gymkläderna.  Igår gjorde R mat åt oss(mamma jag och jonas åt där). Sen chillade vi ett tag och sen for vi och såg herrmatchen för att vi inte hade något annat att göra. När vi kom tillbaka satt vi bara vid datorn. Jessica kom hem med några kompisar och vi spelade kort sen. När vi spelat klart for jag och R till Gustav och hämtade honom och gick sedan tillbaka till R och spelade mer kort. Det var repris på Big B så då såg vi det med Jessica när hon kommit hem.
Nu ska jag fara och träna!

take time 2 realize

Godmorgon! Ska äta frukost nu och sen fara och gymma! Igår blev en liten annorlunda kväll men det återkommer jag att berätta om efter jag ätit.
peace!

umeå

Efter många om och men så for jag iaf på stan. Köpte ett par jeans till mamma för det fanns inte några i min storlek. Sen köpte jag en hår donut, och ett par pärl örhängen + ett par örhängen till mamma. Blev lite stressad så hann inte göra ett inlägg och visa dagens outfit men lägger in bilder nedan på det. Det blir middag hos R idag iaf, som ska laga maten själv. (vi får se hur det blir;) ) Sen ikväll får vi se vad vi hittar på.
blus-gina/ jeans- rut m fl. / kofta- mammas.

godmorgon.

Har segat lite grann nu på morgonen men nu när jag äntligen ska sätta mig ner och äta frukost så får jag mysbesök av min katt -.-   blir troligen stan idag för att köpa ett par till nya jeans och köpa lite saker till mamma.

<3

Såg nyss ett nytt avsnitt av den fantastiska serien "pretty little liars". Nu är det bara 2 avsnitt kvar :(((.  Men nu ska jag se big brother, sen sova!

the town

Var på stan med Rebecca och Amanda idag. Vi åt middag på subway och innan det så sprang vi runt och letade först skinnjacka åt R men sen ändrade hon sig och inte ville ha det så då fick vi gå igenom alla butiker en gång till. Det var inte tänkt att jag skulle komma hem med något idag egentligen, men det blev ändå ett par svarta jeans (som jag fick av mamma, tack!) sen köpte jag en liten billig parfym. För att kunna variera lite. Konstigt nog så har jag gått från att ha 0 parfymer till 4 på 1-2 år.. Aja.. Såg Big B live men som slutade nyss. Ikväll blir det att ta sig lugnt och imorgon kanske det blir lite bus eller något istället.
kramar!

hejss

blir snart hämtat så gör ett väldigt snabbt inlägg.
tänkte bara visa dagens outfit.
jeans- jc/ kofta-mammas/ blus-mammas.

godmorgon.

Har redan hunnit duscha, städa undan, hänga tvätten och ätit frukost. Idag blir det nog stan med Rebecca och Amanda. Får se om jag prioriterar att köpa något från stan eller spara till min dröm jacka som jag vill ha! (eller pengar till peace). Skulle vilja ha på mig min skinnjacka idag eftersom jag har gått runt med vinterjackan hela helgen. Men det blåser ganska mycket ser det ut som.. Har ingen annan tjockare jacka än skinnjackan (dröm jackan som jag vill ha är perfekt iaf..) Aja nog om det, Skrev inget inlägg igår men det var för att jag fokuserade hela dagen på att göra klart min no inlämning. Men senare ikväll får vi se vad jag hittar på.

11.10

Vaknade för en halvtimme sen av den starka solen som lyste in på mig. Så sjukt mysigt att vakna upp till solljuset. Sommaren är påväg!
Sitter och äter frukost nu men ska göra bort det mesta skolarbeterna idag så jag kan göra annat sen.

You're still a part of everything I do You're on my heart just like a tattoo (Just like a tattoo, I'll always have you I'll always have you, I'll always have you)

Klockan är 20 över 6 och vi har nyss ätit. Har även hämtat hem kissen, tror det blir att se big brother avsnitten med mamma nu. För vi har missat några. Mysigt!
kramar

6-MARS-2012

Hej!
Ser att Elin har varit duktig på att uppdatera och hålla igång bloggen någorlunda medans jag varit borta.
Klev upp halv nio i morse och packade, städade stugorna och sen drog oss hemåt. Det var varit en super bra helg och jag har haft kul! Igår så åkte vi slalom och jag åkte först med mamma ett tag och sen träffade jag Joel och Anton så då åkte jag med dom. När vi kom tillbaka till stugan så for jag iväg och körde skoter. (passade på medans killarna var borta, så man kunde få köra själv ett tag) Sen åt vi lunch. Medans mamma for och hämtade dom andra så förberedde jag maten. Sen spelade jag och Erik kort med föräldrarna. Jag kom 2:a i plump ;) hehe!  Vad gör jag nu? Sitter och chillar, vill hämta igen min katt från mormor som har varit där när vi har varit borta men har nog haft det bra!

Dag 2

Alla är skittrötta nu verkar det som, åt middag vid 8 och det var jättegott. Körde skoter idag efter vi kom tillbaka från jofjället. Men imorgon blir det slalom!

Fjällen dag 2

Godmorgon vi gick o la oss tidigt igår o sitter vi och äter frukost!
Idag blir det troligen slalom i Hemavan och sen köra skoter efter vi har kommit tillbaka.
Men ska äta klart nu och sen byta kläder.

Godmorgon<3

Hello, godmorgon<3
Kom på en sak så jag kan blogga på Elinas blogg ändå:D Det enda som inte går är att lägga upp bilder:( men om Elina skickar några bilder, så lägger jag upp dom senare då jag har tillgång till en dator!
Kl är 9.02 så Elina sover nog fortfarande. Är iaf på väg till fjällen nu.
Ska bli skönt att komma bort ett tag. Jag ska va borta från söndag till söndag, skulle hellre vilja va borta tills torsdag eller nått men aja;)
Hoppas ni alla har det bra, uppdaterar mer senare<3

Hello, Elin här!

Hej elinas läsare, Elin här!
Elina är ju som sagt i fjällen o hon har ingen internet så jag tänker uppdatera bloggen åt henne under tiden hon är borta! <3
Hon skickar ett sms vad jag ska skriva, men tänkte gästblogga lite då & då oxå;)
Har en blogg själv oxå, elinxhendriks.blogg.se
Lite reklam får man väl göra? ^^
Hoppas ni har ett bra lov! Själv ska jag till fjällen imorgon. Så kommer inte kunna uppdatera på Elinas blogg. Det är nånting fel med hennes blogg, för man kan inte blogga från telefonen-.- Men på Måndag kan jag uppdatera igen, eller söndag kväll!:)
Ha det bra, kram! <3

Fjällen dag 1

God förmiddag läsar! Har varit högt uppe i fjällen nu med familjerna, Lindström, Söderlind/Näslund, Johanssons, svensk/Larsson. Sen kom Brännströms. Åkte skoter med erik dit och åkte runt ett tag innan dom andra kom. Emil körde också med en sväng. Sen blev det mat, hamburgare och pannkakor! Nu är vi hemma jag, Erik och Natalie är i lillstugan (där barnen sover). Jag vill duscha snart men kanske blir att basta med dom andra innan. Sen mat!!
Hoppas alla har ett trevligt och bra sportlov!

värt.

Nu har jag slutat skolan för idag. Det tycker jag är så här rolig :D Ikväll ska jag se på rapport och va med min vänn Pär! Ha ettt bra lov allihopa!':D

fiket

sitter i fiket och chillar, har nyss skrivit prov och snart är det dags för engelska och sen bär det av till Solberg.






godnatt

Nu ska jag sova, vila upp mig för morgondagen som blir en heldag.
Godnatt.

LÄS!

Läs min fina väns blogg:

http://elinxhendriks.blogg.se/

FÖRSTA DAGEN I MARS

Nyss sett en film, hehe "Justin Bieber - Never say never"..  ORKAR INTE PLUGGA HELT ENKELT. Jag är helt enkelt bra på att göra omprov så, så kommer det bli ändå hur som helst. Veckan har gått sjukt snabbt och vi ska redan till fjällen. Hoppas jag träffar på några fler i skidbacken ;)  Laxnäs Solberg är där jag kommer befinna mig och sen får ni se om det blir Hemavan eller Tärna att åka i. Ni som också ska till fjällen kan höra av er så kanske vi ses ;)
Nu ska jag KANSKE plugga lite eller GÖRA NGT ANNAT.

1-MARS-2012

Efter en bra dag i skolan så är det dags att förbereda väskorna inför fjällen imorgon efter skolan och sen plugga inför sista provet innan ett efterlängtat lov! Idag började jag halv 9 -.- sen hål till halv 2. Så jag gymade och sen for jag och åt på subway med Therese, Joel, Eric och Rasmus och sen for vi tillbaka till skolan för min 2a och sista lektion för dagen.


RSS 2.0