9-JUNI-2012

Blev en chillkväll ikväll med tjejerna med vattenpipa, kladdkaka och chokladpudding (hehe tjockisar, jag vet!)
Imorgon blir det stan och sen kanske jag eller jag och Rebecca åker till Tavelsjö, men det får vi se om hur det blir. Hoppas jag får sällskap med mig iaf, inte lika ensamt då. Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp för att bege mig till staden.
peace.

8-JUNI-2012

Sitter i uterummet medans rebecca är inne i huset och letar efter skolkatalogen.  Vi har solat sen klockan 12 idag, det var brännboll på skolan men vi skulle inte vara med så vi stannade hemma så har solat tills nu för vädret är verkligen uselt nu.
Haha, man kan säga att jag sitter med mat i håret som snart ska tvättas ut, har oliv olja, salt, citron och vatten i håret. Det ska ske en förändring i mitt hår under sommaren iaf, men säger jag inte.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som kommer ske, kanske chilla med vattenpipan och vännerna.
Men ska i alla fall äta tacos hemma innan jag far någonstans eller det kanske blir här ikväll, vi ser liksom vad som händer!
På måndag är den sista dagen med skolan innan vi går på sommarlov, eller vi ska bara träffas klockan 9, (i en timme kanske)  och typ fika sen går vi på sommarlov! Hoppas att det är fint väder då så man kan gå hem och sola till middagstid. haha! ;-)  Tråkigt nog så kommer vi inte ha en riktig sommarlovsavslutning med fina kläder osv, det är ju det som är kul tycker jag. Att man får klä upp sig lite finare! Ska kanske försöka övertala klassen att klä upp sig lite!
Nu ska jag tvätta ur håret och sen he in en inpackning som sedan ska sitta i typ 2-4 timmar.
Peace!

6-JUNI-2012

Hejsan!
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men det finns verkligen ingenting att skriva om.
Nu sitter jag och kollar runt på tatueringar för jag är så sjukt taggad på att göra en och jag har hur mycket som helst som jag skulle vilja göra, men det finns en speciell tatuering som jag vill göra och den har jag haft i tanke nu i snart 1 år. Ska boka tid i Augusti eller något så kan jag göra tatueringen när jag fyllt 18.
Men jag skulle gärna vilja ha fler tips (texter eller bilder) på tatueringar och gärna placering också för det tycker jag är jättesvårt, tack på förhand!
Nu ska jag hjälpa pappa med maten, det blir grillat ikväll för att på något sätt fira Sveriges Nationaldag.
peace.
GLÖM INTE ATT JAG FINNS PÅ INSTAGRAM: elinasoderlind

RSS 2.0