done and done!

Har skickat in svenskan och nu blir det ett avsnitt av pretty little liars! Sjukt bra serie, tycker ni ska se den! Hur som helst.. Sova efter det kanske, det skulle inte sitta helt fel!
Nattttttiii

xoxo

Idag är det tisdag och det har bara gått 2 skolagar av skolanveckan,3 återstår.
Är hos rebecca just nu och vi har pluggat ska börja dra mig hem för lite middag. Vet inte vad kvällen kommer bestå av men det blir troligen det vanliga.. plugga -.-'
Skriver senare, hare!

rebeccas crib

Sitter hos rebecca och lyssnar på musik. Snart ska jag hem, och SOVA! :D imorgon är det sovmorgon också och efter skolan blir det att gymma med några taggade tjejer hoppas jag!

30-JANUARI-2012

Sitter på naturkunskapen nu och slutar om 5min!! Vet inte vad jag ska göra efter skolan men efter maten sla jag iaf plugga. Sen sova tidigt igen, somna ganska sent igår iaf. Nu måste jag sluta skriva!

the hills

Ligger och ser avsnitt från the hills, tror det blir sista nu och sen ska jag sova. Blev inte så mycket sömn inatt så behöver nog sova. Dock missar jag jersey shore då, så får se hur jag gör. Godnatt iaf!

29-JANUARI-2012

Går kvällen var rolig, mycket dans och skratt! Nu ska jag, Rebecca och Elin spela gh, haha! Var sugen på att fara på gymet idag men så blir det inte. Blir att senare pluggaaaaaaaaaaaaaa.... Som sagt så har jag en del den här veckan som jag har skrivit i något tidigare inlägg.

28-JANUARI-2012

Har haft ett ganska fullt schema idag. Mamma väckte mig vid kvart i 10, åt frukost och åkte och gymma i en timme. Sen åkte vi hem, duschade och sen övningskörde jag till Röbäck där min brosa spelade match.(det blev förlust dock) Efter matchen åkte vi och köpte träningsbyxor och sen förbi på strömpilen där brosan skulle köpa något. Körde där ifrån och hem sen och nu sitter jag och ser på tv. Ska snart äta något och klockan 5 ska jag till hallen och se på min lilla kusin, som inte är så liten längre haha. Men han ska spela match och ville att vi skulle komma och kolla så då måste jag ju göra det. Efter matchen blir det att gå hem och sen får jag besök av mina flickor!
Här kommer bilder på dagens outfit:

!

Jennifer ringde för ett tag sen och vi snackade lite snabbt. Sitter och ser en film på tv men är trött så tror att jag ska lägga mig. Imorgon blir det troligen att fara och gymma sen åka hem och få finbesöket!. Godnatt säger jag nu iaf!

tavelsjö

Snart är det dags igen, får fara till stugan snart igeen!
Måste vara där mer än vad jag var i somras iaf.
Hur många år har jag egentligen varit där??
Och jag har typ inte sett några i min egen ålder....Öde? ja typ.
Får ta med mig mina bästa och göra sommaren <3

oj.

Oj, det är första inlägget för mig idag. Som sagt så har jag inte sett att det än nytt på blogg.se, annorlunda som sagt.
Sitter och tjockar mig lite, inte bra för jag är bara rastlös! Vill fara och göra något ikväll men vet inte vad jag ska hitta på.... Fara till stan? kanske, åååhh jag vet inte. Det är iaf ÄNTLIGEN helg nu, men den här helgen kommer gå lika fort som alla andra och helt plötsligt är det skola igen. Imorgon blir det en kväll med Rebecca och Elin iaf om det inte blir ändringar. På dagen vill jag fara till IKSU och gymma och sen ville min lilla kusin att jag skulle fara och kolla på han när han spelar innebandy match här på hallen. Jag vet inte riktigt än..

något bra.

Rebecca åkte nyss, vi gjorde det mesta av svenskan(ska göra det sista på lektionen imorgon för att sen skicka in den) och sen tramsade vi ett tag, snackade om det mesta men nu ligger jag i sängen och ska snart sova.

Btw så tror vi att det här väntas nästa vecka:
Mån: samhälls läxa( Sveriges styrelseskick)
Tis: svenska redovisning
Ons: kemi prov, historia läxa
Tors: samhällsprov, (styrelseskick)
Fre: svenska redovisning del 2, matte prov(ekvationer)
+att jag lär få spanska läxa också.
säkert något jag missat med..

what doesn't kill you makes you stronger

Nu är jag hemma och jag har tagit 2 mackor. Kom iaf hem med ett par jeans som är bra för det behövdes och kommer troligen komma fler till min garderob. Vi for även till IKSU för 1timmes träning, mycket bra!  Nu väntar jag bara på rebecca som ska komma förbi och sen ska vi plugga. Det är fan, ursäkta språket... sjukt hur mycket vi har nästa veckaaa!! Kommer plugga mer nu i helgen och nästa vecka än vad jag gjort på hela förra terminen och den nu. Dock pluggade jag inget förra terminen och då ser man vars man hamnar.. Inte bra iaf!
Nu: hämta vindruvor, mums!

hejhopp.

Är ledig idag så ska snabbt äta lite frukost och sen ska jag ta bussen till stan med bästa! Vi ska snabbt kolla runt lite i stan och sen bär det av till IKSU för träning!
Nu måste jag gå och äta frukost så jag inte missar bussen.

..

Angående en kompis som kom med i BB var en facerape, trodde fan på det och det hade varit roligt. Var taggad!
Sitter på historia lektionen nu och kollar igenom spanskan lite då och då medans bjön har genomgång.Det är värsta dagen idag, börjar halv 9 och slutar 4 egentligen men idag är det spanskaprov klockan 4. Imorgon är man ledig så kanske blir att fara på stan med Rebecca och kanske gyma med L, hoppas!:) Sen även plugga såklart -.-'  Skulle egentligen på the studio imorgon men ska boka om tiden om det går, vi får se hur det blir!
Seyah

25-JANUARI-2012

Sitter i upphålls med Linnéa och Kevin, har matte men gör inte så speciellt mycket.
Snart är det Big Brother, är taggad på det :p 25 dagar kvar. Hörde också att 2013 ska en kompis vara med i Big Brother, kommer bli awsome!! :D
Nu ska vi göra matte!

24-JANUARI-2012

Sitter och gör läxan men släppte det för ett tag, så sitter och klickar runt på datorn istället och hittade den här sidan : http://www.partystuff.se/   där finns bl.a crazylinser, masker till tex maskerad. Det kanske finns något där som man kan ha när det är halloween eller något annat kul :) Har spanska prov imorgon, eller ska göra om en del från förra provet. Så slutar 5.. Då blir det hem och kanske träna med mamma efter maten och sen plugga. Idag var jag och Rebecca på gymmet iaf efter skolan i en timme. Känns så bra när man tränat :D

23-JANUARI-2012

Min katt har börjat bete sig konstigt nu och jag hoppas det är dags för en andra kull snart för det hade varit riktigt mysigt. Här är några bilder på förra kullen som också var hennes första:) :
Min favorit katt, som nu heter baby
favorit katten.
Figaro
Den heter nu, Nisse:)

Q & A.

Q: Hur lång är du?
Vilken linje går du och hur tänkte du när du valde?
Världens bästa blogg!
A: 172 tror jag, men har inte mätt mig på länge :)
Jag går samhäll på Minerva, jag visste inte vad jag ville bli, eller jag har mina drömmar men dom kanske jag uppfyller efter gymnasiet.
Tack så mycket!:)
------------------------------------
Q: heter de ciao eller caio?
Vem är din bästa kompis?
Topp tre favoritlåtar/artister?
A: Haha oj, dock inte bra på stava heller(A)
Då måste jag säga Rebecca, jag har känt Rebecca ända sen 6års. Men jag börjar komma närmare Linnéa också,       sen har jag många andra bra vänner också.
Oj, det är svårt för jag gillar så många låtar men några som jag tycker om nu är nog:
-Coffey- You gave me you.
-James Morrison- I won´t let ou go
-Daughtry- September
-----------------------------------
Q: Vem är du? Känner jag dig? Isf hurdå? Har jag varit med dig nån gång? Har vi spenderat sommarn tsm? Thihi pössss ;)
A: Haha du känner mig gott och väl och vi har varit med varandra mycket. Du gick i min klass i 7-9?:) Och förra sommaren var vi jättemycket med varandra ;) <3
-----------------------------------
Q:  ditt bästa minne?
A:  sommaren 2010.
-----------------------------------
Q: något bra tips på hur man kan få håret typ"mellan brunt" som du hade innan du färgade brunt? :)
A: Jag har verkligen inget tips på det. Jag var platina blond först och ville färga mörkare. Jag och rebecca färgade bara något och det vart som det vart :)
------------------------------------
Q: vilka bloggar brukar du läsa?
A: De jag känner, (bl.a Elins, Saras, Emmas, osv) och sen läser jag Dessies och Kenzas också
------------------------------------
Q: hej fin blogg! 
vad gör du på din fritid?:)
A: Tack så mycket!
Jag pluggar för det mesta, är med vänner, nu har jag börjat övningsköra så det gör jag också då jag har tid.
------------------------------------
Q: partypingla och varför? :)
A: Jag förstod inte riktigt vad du menade med det där, men du får gärna kommentera igen och omformulera frågan :)

FRÅGESTUND

GLÖM INTE BORT ATT JAG SKA SVARA PÅ FRÅGORNA IMORGON ANGÅENDE FRÅGESTUNDEN SOM HAR FORTFARANDE, SÅ FRÅGA MIG NU!:)

21-JANUARI-2012

Ser tv på pappas nya som han fick igår av några gäster som bidrog med lite pengar var och köpte sedan en tv gemensamt till honom. Han hade fest igår och den blev lyckad. Igår kom jag hem vid 5 från skolan och gästerna kom vid 6 så jag stannade där och snackade med alla som kom och hjälpte till litegrann och sen kom Rebecca och Elin vid 9, då får vi till mamma och var där till just efter 12. Sen for jag tillbaka till pappa och dansade med alla och hjälpte till att plocka undan burkar och ställa in i diskmakinen. Jättemånga vuxna som man känner igen iaf. Det var roligt, haha! Inte så nyktert iaf, då kom deras danssida fram iaf. Sen for jag tillbaka till mamma vid 4 för jag skulle sova där. Men nu ska jag äta och sen kommer Rebecca och Elin hit och sen kanske vi ska far någonstans, ut kanske.

.

Nu är jag klar med historian och har skickat in den till urkund, nu ska jag ladda ner en film och lägga mig i sängen och se den. Är jätteförkyld och ska ta något så jag inte får feber/eller mer feber?. Måste vara frisk imorgon för då är det freeedaaag!!:D
körde osminkat idag i skolan.

..

Hej, har en kvart kvar av sista lektionen innan jag slutar. Seeen heeem. Jag är sjukt less på skolan, fett mycket plugg. Dö.

less.s.s.s.

Godmorgon, snart är det dax för spanska och sen drar jag och Linnéa till gymmet innan lunch.
Glöm inte bort att fråga saker nu :)

18-JANUARI-2012

Det är pappas födelsedag idag så jag vill bara säga GRATTIS!:D Sitter och försöker göra historian så gott jag kan men internet överhuvudtaget tar över hela tiden. Har spanskaläxa också men har ingen aning om vad det var för läxa så... Funderar på att lägga mig snart, känner mig lite förkyld så. Imorgon ska jag och Linnéa gymma och jag är taggad. Ska försöka göra mer på historian nu sen sova. Godnatt!
(pratade med mamma)

forever alone

natuuur om någraaa min sen SLUTA!!
vi fick nöt-créme av keviiiiiiin. tack!

i'd think i'd rather, kiss you than breathe

Nu är jag hemme igen och jag ska direkt sätta igång med läxorna. Men först plocka undan lite på rummet till i helgen.

rock your body

Har just precis ätit och nu lyssnar jag på musik. Har pluggat sen jag kom hem från skolan och nu väntar jag på mamma och vi ska ut och övningsköra en stund, rebecca ska också ut på vägen så. Men skriver senare
hät!
En bild på hur håret blev och ett av mina halsband.

fullt upp.

Hej förlåt för en dålig uppdatering idag. Gick på stan ett tag efter skolan och köpte två halsband, supernöjd! Träffade Jossan och Elin, sen åkte vi samma buss hem och på bussen träffade vi Johanna. Men när jag kom hem så gjorde jag läxa och efter maten har jag suttit med min inlämning hela kvällen men nu har jag skickat in det så nu återstår bara en inlämning, om digerdöden dock. Ursch! Iaf nu ska jag packa gympaväskan till imorgon för då är det dans. + Jag och Linnéa ska iaf gymma imorgon om det inte blir att hon satt uppe för länge med inlämningen. Sen ska jag göra mig klar och lägga mig i sängen och försöka läsa ut min svenska bok för den har vi bokrecension på nästa vecka med massa annat plugg som ska göras tills dess. Btw så igår var jag med rebecca ett tag, vi pluggade och vi färgade även varandras  hår så nu har jag mörkare hår igen. Bild på resultatet kommer troligen lite senare och även bild på mina halsband. men nu ska jag gå så jag hinner göra något. Godnatt!

15-JANUARI-2012

Sitter hos Rebecca nu, vi har pluggat och så men ska börja dra mig hemmåt. Ska förbi mamma för att hämta sminkväskan först och sen ska jag hem och sova. Imorgon är det måndag och då är det skola igen.. Efter skolan ska jag gå en snabbis på stan och sen blir det hem och plugga det sista för att skicka in "hemuppgiften" sedan.
Angående frågestunden så hade jag tänkt att avbryta den på söndag nästa vecka. Så det är bara att fråga på i en vecka:) Ska kila nu, sovgott!

min alldeles egna pappa<3

Har varit ute och kört med pappa, mamma. Men nu ska jag gå och göra mat och sen får vi se vad väntar senare ikväll! Imorgon ska jag och pappa till stan en sväng iaf och sen måste jag göra klart en av inlämningarna som ska in på måndag. Nu ska jag kila iaf, hare!

frågestund

Lägger in en frågestund så det är bara att fråga på!:)

when you look at me, my bones is freezed

Har klivit upp och ätit frukost nu.
Sitter vid datorn för att fördriva tiden lite grann,för snart kommer pappa och då ska vi köra lite!
Nu går den bästa låten i högtalaren och jag ska snart gå och byta om.
Caio!

14-JANUARI-2012

ska gå och lägga mig nu för ögonen orkar inte mer. Godnatt!

fredag den 13.

Som sagt idag är det fredag den 13onde och det gäller otur men jag har faktiskt inte haft någon otur alls hittills men dagen är inte slut än heller. Tänkte blogga på vägen hem från mobilen men det gick inte så jag orkade inte blogga när jag kom hem. Åt mat och brosan hade en kompis här sen satt alla vi och såg youtubeklipp ganska länge på min dator och sen tog jag tillbaka den och då drog dom. haha! Nu sitter jag och ser "Charlies Änglar- Utan hämningar". Blir ännu en lugn kväll i helgen och ska nog dra igång någon film efter denna och sen kanske sova(?) Imorgon ska jag iaf köra med pappa som jag inte har gjort tidigare så det blir spännande + då ska jag köra hans bil som kommer bli intressant att se hur det kommer att gå!
dessutom har jag fått låångt hår :D

hejhopp.

Skriver lite på läxan och snart blir det att fara ut och övningsköra, ska se till att inte kvadda bilen iaf! HAHA
herråååå

Hej alla tissar i världen

Hallå hallå tisse kungen här.
Prins tisse sitter här bredvid mej och chillar på. Idag är planen : jaga renar.
GO!

you can´t hide that you´re smiling with your eyes.

Måste få säga att igår for jag och mamma ut och jag övningskörde, riktigt kul! Kanske blir samma ikväll om mamma orkar, hon har ont i ryggen;/. Förresten så hade vi dans på idrootten idag, vi dansade bugg och foxtrot. Haha riktigt kul faktiskt och blev förvånad att vissa killar faktiskt kunde dansa och det gjorde det roligare också:) Ser Oc just nu och det är verkligen en av dom bästa serierna som har gått/går på tv. men nu ska jag se klart medans jag väntar hem mor och brosa som var ledig idag från skolan. (han ska få börja i den nya skolan här i holmsund och jag är lite avis faktiskt)

10-JANUARI-2012

Första dagen i skolan, weeeeiii.  Svenska, lunch sen idrott-> "slut för idag, tack för idag" som man sa när man gick på dagis. HAHA

sova.skola.du.äta.plugga.leva.

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig och sova. Imorgon är det skola! Taggar lite grann!  Godnatt.

jag saknar DIG.

Tips på bra filmer?:)

9-JANUARI-2012

Gör läxa fortfarnde och har tvn på mtv. Det sjukaste pogram jag har sett "extreme cribs", sjukt häftigt men konstigt. Det måste kollas på säger jag bara! klot som hänger i luften med hjälp av träd. Man kan bo i dom :O

iminlove.

Sitter och ser OC för att jag vet inte vad jag ska göra på "digerdöden" och min lärare har tagit bort uppgifterna till den andra inläningen jag ska göra så vet inte vad jag ska göra längre.
Ni kommer ihåg att jag såg en film, "step up" fick tips av Johanna att jag ska se 2,3 också. Tack så mycket, det ska jag göra!:D
Igår gjorde jag inte så mycket. Jag såg "fighting" innan jag gick och la mig! Gick upp ändå ganska sent idag och ikväll måste jag sov TIDIGT för imorgon är det skola, jag har saknat skolan lite grann, dock inte läxor och sånt men att träffa klasskomisarna igen och alla andra på skolan.  Nu kom kissen och ville gosa lite, så vi hörs senare!

8-JANUARI-2012

Nu har man sett den filmen med och den var också bra!  Nu ska jag kolla om det finns något på tv annars sova. Imorgon väntas massor med plugg, städning och fara till mamma!
Godnatt på förhand!

step up.

ooops, har glömt blogga!
Idag väckte pappa mig vid 2 sen har jag gjort läxa och softat. Middag och efter middagen började jag ladda ner några filmer och nu har jag 2 kvar som är snart klar med:) Medans filmerna laddats ner så har jag sett en film, sjukt bra faktiskt! "step up" och jag tycker alla ska se den, jag tyckte om den väldigt mycket, det handlar om dans och jag blir så glad då jag ser folk som dansar så bra, vill också kunna dansa så (avundsjuk). Nu ska jag se en annan dansfilm (A) "streetdance" :D

7-JANUARI-2012

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

6-JANUARI-2012

Jag har gjort läxa hela dagen och nu ligger jag i sängen och ser på "the voice sverige". Nu är iaf hela familjen hemma. Åt för 1 timme sen då pappa kom hem med ett "sadface" hans tjejer förlorade och går därför inte vidare. Jonas(min bror) kom hem idag med GULD! Dock fick han inte spela finalen för han har gjort illa benet, men han är lika glad iaf tror jag. Han har varit och spelat paradiscupen och jag saknar faktiskt det. Det var höjdpunkten på året, att få fara på paradiscupen och spela innebandy.  Pappa har köpt kladdkaka som vi skulle äta ikv'll eftersom Jonas kommer hem idag.
Reklamen är slut nu på 4 så ska se nu. :)

6-JANUARI-2012

Kom hem igår vid typ halv 1 och då for jag till ersäng vid kvart över 7. Där var jag tills pappas match var slut. Blev 4 innebandy matcher att se i rad. Nu är jag vaken iaf och jag ska göra läxa nu. Inför kvällen så blir det nog att se obbola damer-Holmsund damer sen äta och kanske fara in till stan(?) Jag har ingen aning än.
Jag måste förstsätta med inlämningarna nu så dom blir klar någon gång. Caio

5-JANUARI-2012

Nyss kommit hem från att sett Obbola J18 Vs. Guif och det blev tyvärr 4-3 till Guif men Obbola kämpade hela vägen!
Nu ska jag plugga lite sen äta och sen ska jag och pappa dra tillbaka till Ersängshallen för att se Holmsund herrar div 3 Vs. Obbola som spelar 19.45. Sen har pappa match med sina tjejer (Obbola damer) Vs. Strand klockan 22.45.

5-JANUARI-2012

Pappa har väckt mig idag, han var tydligen ledig ;o  HAHA märks att man inte sett dagsljus på en vecka iaf , för snön bländade inte lite när man kom ut från rummet och skulle äta frukost -.-.  Igår gjorde jag läxa sen efter maten for jag till stan och var med Simon och Nils. Sen for jag hem och satte mig vid datorn och där blev jag kvar för länge. Idag har pappa väckt mig som sagt och sen kanske vi ska fara in till stan och se någon innebandy match. :)
På tal om innebandy så hade jag min första innebandy träning i tisdags sen jag slutade. Tränade med Obbola faktiskt..  Det var kul och igår fick jag känna på lite träningsvärk i rumpan, haha!  Just nu lyssnar mina öron på Daughtry men funderar på att gå ut och hjälpa pappa att skotta lite, men skulle behöva plugga innan vi åker till stan.
PLUGGA...
caio!
(kändes tråkigt utan bild)

min bästa vän.

Jag vill göra ett eget inlägg för min mamma som jag älskar till miljoner!

Du är min bästa vän och finns alltid där för mig. Jag kan berätta allt för dig och vi har alltid roligt tillsammans.
Även om det finns några gånger som det går neråt så kommer det alltid uppgångar som tar igen det med 100!1
Jag litar på dig till tusen och ingen kommer få mig att vilja ersätta dig! För du är inte bara min mamma utan min bästa vän också! Och jag hoppas du kan lita på mig lita mycket som jag litar på dig för det är mycket lättare när man kan prata med varandra och slippa hålla på ljuga och smyga runt om saker och ting.
Jag älskar dig!
(och eftersom min mamma läser min blogg så ville jag skriva "du" så skriver jag till henne istället för "henne" som om jag berättar)
caio!

3-JANUARI-2012

Har nyss varit och tränat , nu ska jag ner och duscha sen ska jag ladda ner en film att se!
Ni kanske tror att jag varit på Iksu och tränat men "icke sa nice" ;)
Vad tror ni?

2-JANUARI-2012

Vafan jag skrev ett inlägg igår men jag glömde väll tydligen att trycka på "spara & publicera".
Jag är hos pappa nu, kom hit igår men jag packade min väska hos mamma gick och lämnade den här sen gick jag till rebecca. Vi såg film och sen sov jag där. Det blev ganska sent så ska gå och lägga mig snart så jag kanske orkar göra nå skolarbete imorgon, förhoppningsvis!
Ska bara se klart CSI sen sova tror jag.
Jag säger GOTT NYTT ÅR nu eftersom inlägget innan inte finns kvar:)
Jag hade en bra nyår, lite segt och trist i början men det löste sig iaf!
Hur var eran nyår förresten?:)

RSS 2.0