29-FEBRUARI-2012

Är ledsen idag... Vi har en tävling på skolan just nu, battle royal. Jag fick en lapp med ett namn och den ska jag "döda" med hjälp av att slå med skeden på dens överkropp. Sen får jag hon/hans lapp och så fortsätter det så där till jag själv blir "dödad" för då åker man ut. Jo då var det ju så att en i min klass fick mig så satt och taggade i en timme och sen "dödade" han mig.. :(((( Gjorde bort ett omprov idag, gick super så det känns bra! Imorgon blir det en bra dag, spanska på morgonen (läxförhör + får veta hur det gick på provet) sen hål till halv 2..  Nu ska jag plugga lite. puss


lockar idag.

28-FEBRUARI-2012

Somnade igår direkt efter BB! Skridskor idag, det var fan kul! Ätit nu men ska göra lite nk, kanske ska ta en pn innan..

21.23

Såg nyss Dalen-Pixbo innebandymatch. Det blev 8-4 till Dalen och det var en bra match tycker jag.
Snart är det Big B och sen sova. Sovmorgon morgon, skridskor, (lunch i stan) och sluta halv 2. Kan inte bli bättre!

27-FEBRUARI-2012

God eftermiddag!
Ska göra mitt CV ikväll tror jag och sen ska jag även göra instuderingsfrågor till ekologi,- kemiprovet. Om jag hittar en nk bok. Sista veckan innan love och det känns bra. Hade engelska prov idag och det gick bra. Fick igen genetik provet idag också och jag är jättenöjd med betyget!


lockade håret i lördags då jag hade tråkigt.

det har gått flera veckor baby

Hann med mycket idag, mamma väckte mig vid 11 och vid 12 for vi och hämtade mormor och sen åkte vi till röbäck för brosan skulle spela match. Såg matchen med Sandra för hon kom också dit för att våra brosor skulle möta varandra men vi hade ingen aning om det, iaf inte jag. Hehe! Efter matchen åkte vi och köpte hanskar och mössor inför fjällen och brosan fick även med sin en skitsnygg jacka! Sen blev det förbi på maxi och småhandla lite sen hemåt för att äta middag, städa och packa. När jag var klar somnade jag ett tag i sängen men är hos pappa nu iaf. Sitter och gör filosofi frågorna medans jag väntar på att Big B, ska börja.

i love you this big

Rebecca kom och hämtade mig efter maten igår och vi for till Elin. Sen under kvällen så åkte jag bil ett tag sen åkte jag tillbaka till Elin, jag sov där också. Idag så vaknade vi ganska sent, åt frukost och sen såg jag och Elin en film för att Rebecca for hem innan frukost. Vi såg shark night, den var jättebra! Vid middagstid kom mamma, brosan och hämtade mig hos Elin, vi for och åt mat. Sen när vi kom hem så spelade jag och mamma på travet (första gången haha), vi fick in 4/6 hästar vad vi vet. Det sista loppet såg vi inte men ska kolla upp det.  Nu sitter jag bara vid tv:n och har inget bättre för mig. Har sett american idol, och är avis på vissa människor faktiskt. Vill också kunna sjunga så bra som dom..

http://www.youtube.com/watch?v=RsNaFeCpVPc&feature=related
Killen vann American Idol 2012. Han är 93:a! Så sjukt bra på sjunga..

24-FEBRUARI-2012

Nyss ätit middag och nu är det bara att se vad som väntas av kvällen!

23-FEBRUARI-2012

Svenskan, check! Engelska och dess starka verb kan ta sig! För nu ska jag sätta mig i soffan med resten av familjen och se CSI Miami och sen blir det Big B.
Sleep tight people!

försöker

Försöker att plugga men det är inte så enkelt då jag får sällskap som aldrig kan lämna mig..






13.37

Pannkaka med grädde och sylt till lunch. 
Inne på sista lektionen nu!! :D

10.32

Sitter i ett grupprum och väntar på att åka till kulli för lunch. Fick oväntat besök med ett trevligt iaf :).
Skrev spanskaprovet för ett tag sen och jag hoppas att det gick bättre den här gången iaf.

one last breath

plugga plugga plugga...
Snart ska vi äta och det blir blåbärspannkaka, ÄNTLIGEN! Så mycket jag har tjatat om det. Har en deadline på historian ikväll, 23.59. och sen spanska prov imorgon. Det ända ni får läsa om är bara att jag pluggar hela tiden.. Men så är det typ. Hoppas jag kan skriva om något roligt i helgen och på lovet kanske! Då ska jag till fjällen iaf, eller far på fredag v.9 och kommer hem på tisdag v.10 :D Blir roligt!
Nu: Återgå till arbetet..

stop me

Sista lektionen nu innan man får åka hem!! Hatar denna dag..
(första bilden jag tog med datorn)

:)

Nu är det BB som gäller!

semla


går inte så bra för mig med pluggningen så tog in semla! Gott!
men nu måste jag fortsätta!

världens bästa mormor.

Bra dag idag! Superfint väder och mycket skratt med klassen. Gick på stan med Rebecca ett tag innan vi åkte hem och då jag kom hem hann jag bara starta tv:n och ge katten mat så kom mamma. Då körde jag till Södermans men det var stängt, vi skulle kolla på skoterskor inför fjällen, då vi ska dit på lovet! Men nu är jag hemma, kom nyss hem från mormor faktiskt där vi var där och åt!  Riktigt gott måste jag säga. Idag är det fet tisdag så vi fick hem semlor som vi ska äta senare ikväll för just nu är jag mätt. Men nu ska jag plugga vidare, prov, inlämning och argumentation i veckan.
Kramar!

20-FEBRUARI-2012

Har lagt ner pluggandet och har lutat mig tillbaka i soffan, nu väntas bara att BB ska börja och sen blir det att gå och sova direkt.


20-FEBRUARI-2012

Ligger i soffan typ död, när jag kom hem skottade jag i 1,5 timme sen snacka med Jennifer på skype och åt. Nu måste jag verkligen plugga.


bild från naturkunskapen idag.

Godmorgon!

Godmorgon people.
Klev upp lite tidigare idag typ halv 7, skönt att slippa stressa. Hade engelska nyss, vi såg Bowling for Columbine men snart är det spanska och sen är det lunch! Hoppas det är god mat för jag är hungrig. Slutar ändå halv 2 så kan bara äta något när jag kommer hem om inte maten var god.

godnatt.

Nu ska jag sova, det är skola imorgon.
godnatt!

äntligen!

Äntligen har Big Brother börjat!

skype och ny msn.

Jag övningskörde till obbola för att pappa hade glömt sin klubba där. Men nu är jag hos mamma och vi sitter och ser white collar.  Men klockan 9 ska jag ha tv:n för då är det Big Brother! Ni som hört talas om Hannah Widerstedt så ska hon vara med, usch! Men det kanske blir lite drama i år då.
Jag har gjort en ny msn så adda : [email protected]
Sen kan nu även adda mig på skype : elinasoderlind

16.31

Nu är jag hemma från strömpilen och jag måste typ börja städa och packa.. Efter maten ska jag till mamma och där ska jag vara i veckan..  Jag har väll inget mer att säga om det. Vad skulle ni vilja att jag skriver om här i bloggen? Vad gör er mer intresserad att läsa? Kommentera gärna!
Eller så kan ni maila:
[email protected]

19-FEBRUARI-2012

Sitter och äter frukost nu och snart blir jag upphämtad av mamma och då bär det av mot strömpilen. Fördriva lite tid där typ, sen hem till plugget, städningen och allt annat sånt tråkigt som jag alltid gör på söndagar ;p

19-FEBRUARI-2012

Nu är jag verkligen trött så det är bara att krypa ner i sängen.
Godnatt!

18-FEBRUARI-2012

Åt mumsig mat och sen har jag bara degat, har sett två ganska bra filmer och börjar bli trött faktiskt.. -.- Blir inte att vara uppe lika länge ikväll. Kanske ska på strömpilen imorgon med mamma en stund och då blir det nog att jag övningskör dit för nu var det länge sen man gjorde det. Måste även plugga spanska imorgon..
(haha mina ögon ser ut och vara i två färger, men aja)

i´m alive

Kom just in från snöstormen! Holmsunds herrar vann iaf och det var bra spel. Dock mycket tjaffs med domaren! Snart är det dags för middag så ska dra ner pulsen lite, powernap? Vi får se!

herrmatch.

har fixat mig och ska bara byta kläder sen dra till hallen och se herrmatch med Amanda. Måste skynda mig för matchen har redan börjat, tur att jag har nära iaf! bye.

alone.

Elin for hem för ett tag sen och jag funderar på att snart sova. Men det lär bli om ett tag för pappa sitter i vardagsrummet och dunkar musik på hösta volym -.- Grabben behöver festa, haha! Aja, imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske vara med Rebecca skulle jag tro för Elin skulle vara med André så blir något annat än ikväll som bestod av dans och prat! Mysigt!
Godnatt på er.

you.

He looks at me like nobody else, like nobody´s ever done.
He makes me feel like nobody else, like nobody´s ever done.

17-FEBRUARI-2012

God eftermiddag folket!
Jag åt mat för ett tag sen och snart tror jag att mina tjejer kommer, då blir det just dance och mys!

16-FEBRUARI-2012

Kom just ut från ett långt bad, superskönt! Har just fixat musik till mobilen men nu ska jag sova.
Godnatt!

alla<3dag!

Hejsansvejsan!
Bra dag idag. Har sökt jobb också så jag kan spara ihop lite pengar!
Nu ska jag göra no, prov imorgon! :(

13-FEBRUARI-2012

Godkväll!
Jag är verkligen dålig på skriva nu! Har faktiskt gjort klart alla instuderingsfrågor till no provet. Jag tackar gud för våran no-lärare, han är ju awsome. Han gav oss 32 frågor ca en vecka innan prov. Jämnfört med våran gamla som gav 143 stycken 2 dagar innan.  Det väntas en fantastisk dag framför mig imorgon, förutom att det är alla<3dag men enligt mig en helt vanlig tisdag så har sovmorgon till 10 i 10, sen slutar jag 11 för idrotten blir inte av(prov på ons istället) Skulle gymma med Sandra imorgon men båda har ont i halsen så blir på torsdag. Istället ska jag äta lunch(?) sen åker jag och fikar med mina fina vänner innan vi åker hemåt. Ska försöka ta några bilder imorgon så jag kanske kan lägga upp. Men nu ska jag börja göra mig klar och sen sova. Kunde inte sova så bra i natt så jag gör ett nytt försök i natt istället.
Kram

11-FEBRUARI-2012

Ligger i sängen och dunkar musik. Har nyss städat klart nedervåningen och efter maten blir det kompisbesök. Fullt hus ikväll!

10-FEBRUARI-2012

oj, har glömt skriva idag. Men har inte gjort så mycket. Nu väntar jag på my family igen, vill äta mat. Ingen skola idag igen, så ska nog bara chilla. Kanske får besök av mina andra sjuka tjejer ikväll.

var fan är alla?

Matdags snart?.. Vars fan är min familj? Trodde brosan skulle komma hem för ett tag sen. Blir nog att göra mat nu. puss!

9-FEBRUARI-2012

Jag är hemma idag, så jag ligger och slöar i soffan, ser på 5an.Där dom vill göra 99saker innan dom dör och dom försöker utföra varje sak. Ganska kul faktiskt, en av killarna ska bjuda ut sin drömtjej och i det här fallet är den drömtjejen , Megan Fox :p .Var på vårdcentralen idag vid 9, jag hade inte halsfluss men dom ville att jag skulle stanna hemma.. boriiing. Får jag feber så ska jag dit igen. Det blir tydligen en lugn helg i helgen verkar det som.  Såg klart det 19e avsnittet idag av pll.. Nu får jag bara se det en gång i veckan istället för jag har sett klart allt som går att se på internet.
Nu måste jag verkligen gå, måste dricka vatten.. HICKA -.-. Sen kanske äta lite lunch

8-FEBRUARI-2012

Internet fuckar upp sig just nu och kan inte se klart 19e avsnittet av pretty little liars så funderar på att gå och lägga mig. Imorgon ska jag till vårdcentralen klockan 9 och sen får vi se vad dom säger om jag ska fara till skolan eller inte.
Godnatt!

8-FEBRUARI-2012

Är hemma idag, har sjukt ont i halsen! Hade hoppats på att få en tid på vårdcentralen och göra halsprov men det blir troligen imorgon istället.  Det är onsdag idag och snart är det helg, orkar inte att vara sjuk då.
Igår fyllde Johanna år, grattade henne men tänkte skriva här också!
GRATTIS JOHANNA, HOPPAS DU HADE EN BRA FÖDELSEDAG IGÅR :D
Hade inga bilder på henne, bara videos från 9an och hade jag lagt ut dom
så hade hon dödat mig :pp. Tog bara en bild från fejjan:)

7-FEBRUARI-2012

Ligger i soffan just nu och ser pretty little liars, åt för ett tag sen än fast jag typ fortfarande är mätt sen lunchen med Joel, Eric, Rasmus, Kevin och Sandra(fast Sandra åt inte) på Eastern Palace! Så sjukt gott. Dagen började med att jag tog 20 över 9 bussen till skolan och hade svenska, redovisade och såg redovisningar i kanske 30 min. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Det kom en ny kille till klassen iaf, han verkar schysst. Anyway, sen for alla vi som jag skrev lite tidigare och åt mat. Efter vi ätit gick vi och lämnade Rasmus och Sandra vid bussen. När dom for så gick vi andra på stan ett tag. Sen for Kevin och Joel till skolan vid 1, då tänkte jag och Eric fara hem. Men jag ångrade mig så jag tog 8an 10 över till skolan där och var med dom och när deras lektion började så for jag hem. Ganska soft dag ändå fast jag kunde ha farit hem efter jag slutade som var vid 11 då eller ätit och sen dragit. Aja, ska fortsätta se avsnittet nu. Kramar.

6-FEBRUARI-2012

Sitter på engelskan och vi ska se en film idag. Fett nice!
Skriver sen.

5-FEBRUARI-2012

Jag tänkte blogga från mobilen idag men det gick inte. Vet inte vad som är fel. Om något vet någon app man kan ladda ner eller något så kan ni gärna kommentera :)
Idag så väckte pappa mig drax efter 12 och vi åt frukost tillsammans. Efter det klädde jag på mig och blev hämtad av Rebecca och vi + Elin for till Elin. Där vi skulle dansa (let´s dance 2?) Som Elin hade fått av sin mamma. Vi dansade till nästan halv 6, alltså ca 4 timmar. Mamma kom och hämtade mig och Rebecca då och vi skjutsade hem henne. Sen åkte jag hem och städade mitt rum+ packade. Då pappa kom hem så åt vi middag direkt och sen skjutsade han hit mig till mamma.   Funderar på att snart se ett avsnitt av Pretty little liars sen sova kanske.

hemmakväll.

Sitter bara hemma och slappar. Blev en hemmakväll!
Nu ska jag äta några mandariner/klementiner? Och sen kanske se en film
bjuder på en osminkad bild också.

4-FEBRUARI-2012

Efter skolan igår så var jag, Elin och Rebecca kvar på stan ett ganska bra tag, sen åkte vi hem och åt. Sen vidare till mamma där Gustav också kom och vi chillade. Senare på kvällen åkte jag och Gustav till stan och Rebecca och Elin åkte hem.  Nu sitter jag och ser på ett program på 5, faktiskt ganska bra! Anyway, snart kommer papi hem(tror jag?) Sen blir det mat, duscha och ännu en helgskväll. Vi får dock se vars kvällen leder.


gammal bild.


hö-hö-hö, värt liv.

Sitter på filosofin nu och det är mindfuck just nu. Det här är näst sista lektionen, vi har engelska innan vi slutar och då är det redovisning igen. Det var svenska redovisning men eftersom alla inte hann med idag (jag var en av dom) så ska resten göra på tisdag nästa vecka.Hde matteprov i morse och det gick ju som det gick Slutar om några minuter så.

förlåt.

Har helt enkelt glömt bort och blogga, har varit så upptagen med homework ofc. Sitter och gör engelska som som ska skickas in idag och då har jag inte ens börjat att plugga till matteprovet som är imorgon.... Rebecca kommer hit snart skulle jag tro och då ska i träna lite på svenskan innan redovisningen imorgon. Imorgon är det som sagt fredag och då är det HEEELGG!! Helve* vad veckorna går fort nu, kändes nyss som att det var söndag och man satt hemma och visste att det skulle vara skolan dagen efter och hur lång tid det skulle vara innan det blev helg igen. Tydligen är det inte så..
Idag fick jag rebecca att börja se pretty little liars :DD Hon har inte ens sett klart första avsnittet än (?) och tycker redan att det är bra!, Ni borde också se det. Dock så blir man lite besatt av att se vad som händer i nästa avsnitt hela tiden att man glömmer bort sin omvärld. Oops! Måste fortsätta med engelskan nu så jag blir klar någon gång.
Puss!
lägger bara upp någon tråkigt bild för jag tycker att det har varit lite
"töört" på bildfronten!

RSS 2.0