...another pill to swallow

idag var jag, Rebecca, Evelina, Parva, Sofie och Malin och åt lunch på Easten Palace! Fett gott!! Parva tog bild/bilder idag när vi var på stan, hon kanske skickar dom ikväll så kan jag lägga upp dom senare.
men nu har jag iaf varit hemma nu i ca 2 timmar, har hunnit att äta och gjort klart svenskan till imorgon. Nu ska jag följa med mamma och handla och förhoppningsvis fara förbi konsum och fixa min lön. Var på inventering på konsum för ung. 1 vecka sedan och jag har fortfarande inte fåt min lön för det. Sucks..


i can´t lie i´m missing you

sitter med spanska boken i knät och pluggar lite väderfraser som vi har till imorgon. Idag hände den sjukaste saken, stod bara och gapade, kunde inte ens få fram ett ord. iaf, onsdagar är den värsta dagen, 5 lektioner och dom är så tråkiiiga också. ikväll har jag ingen aning vad jag ska göraaaa..


bild från skolan.


knockin' on heavens door-wyclef jean

Snart ska jag med rebecca till frissan, hoppas det blir bra. Jag och rebecca badade idag på iksu efter skolan, det var skönt!


bild från helgen i stugan med rebecca.


19-september-2011

lyssnar på en bra låt men ska sova nu, godnatt
puss!


19-september-2011

Hemma från en ganska kort skoldagen, dagen gick fort dessutom. Ikväll väntas det träning och senare läsa på naturkunskapen lite. Jag hoppas att rebecca ska med på träningen och testa på lite för hon var tydligen sugen på att kanske börja om att spela inebandy igen. Det skulle vara roligt,men vi får se hur det blir.  Nu är jag super hungrig och bara vill skrika efter att få mat!
puss

18-september-2011

i fredags kom mina vänner förbi mig och vi spenderade kvällen hos mig. Jag var fett trött hela kvällen så kanske var lite boring-.- Men dom sista for hem vid 1-2. Och igår for jag rebecca mamma och brosan till stugan för att vara där. Både släkt och vänner kom dit, sen var jag och rebecca simon också.Det var ku och vi hann snacka om mycket! Nu är Elin iaf påväg hit och vi ska åka till philip (men vi ska förbi rebecca också) och dit kommer resten också skulle jag tro. Det blirväll det vanliga, bara chilla. Imorgon är det skola och det känns som jag har haft värsta "sommarlovet" för att jag har varit sjuk hela veckan nästan så jag ser verkligen inte framemot skolan nu. Men det ska bli kul att träffa alla andra igen:)
puss!


16-september-2011

Sitter och kollar på det bästa programmet ever AMERICA´S BEST DANCE CREW. Varje *ävla gång jag ser det så vill jag börja dansa. Vill också kunna dansa så där- det är ju sick så bra dom är!!




15-september-2011

Ligger nu i soffan efter en middag med familjen. Ikväll ska jag kurera mig och bara titta på tv.

Nu: facebook, 4 tjänors middag.

15-september-2011

HUUUNGRIIIIG!! Min mage skriker mat hela dagarna nu, har inte kunnat äta för jag har haft så svullen hals. Men äter medicin nu och idag känns det mycket bättre. Febern sjunker också men det blir inte skola för mig imorgon heller.. Helgen kommer spenderas av rebecca, släkten och kanske lite vänner.
puss!


14-september-2011

Kul, då är man hemma från ett långt besök på vårdcentralen! först fick jag gå till distriktsköterskan och bara skriva på ett papper,sen tillbaka till väntrummet, efter 15min fick jag gå och ta prover, sen tillbaka tillväntrummt igen. efter 40 minuters väntan så fick jag gå in till en läkare som kollade min hals och skrev ut ett recept åt mig. ---> klar! (resultatet= svår halsfluss(min sänka ska skulle vara 10, men den var 131 och därför ville en läkare träffa mig))

14-september-2011

I måndags skulle jag träna men fick frukansvärt ont i halsen så det blev inget av, istället for jag och grattade min morbror. Jag frös jättemycket så när klockan var 10 över 8 bad jag mamma att vi kunde fara hem för jag frös så mycket. Och när vi kom hem fick jag alvedon, och några halstabletter- jag tog febern och hade 38.6 + min hals blir värre.
Så nu har jag varit hemma igår och idag och snart ska mormor skjutsa mig till vårdcentralen såjag får kolla upp min hals. Jag kan knappt svälja och jag är jättesvullen, typ blåsor:((


outfit- 12-september-2011









här är några egobilder på dagens outfit!

12-september-2011

För några dagar sen så färgade jag mitt hår, blev brunett.. Här kommer några bilder.







sådär, Vad tycker ni? Kommentera gärna!
Ikväll har jag träning men får se om jag ska träna, har ont i halsen. Det gör ont att svälja..!
Nu: ska packa och sen dra till mamma efter drygt 2 hela veckor hos min fader, nu väntar 2 veckor hos mamma.
Vad händer för er i helgen?:)

11-september-2011

Hejhej,  har inte orkat blogga i helgen. sry för det. Har egentligen inte så mycket att säga men helgen blev lyckad iaf. Jag var med mina vänner och jag hade iaf roligt! Kanske jag drar mot stan lite senare och träffar Fanny! Eller träffar elin och rebecca och snacka igen lite. Nu: spanska!

jag måste bara få säga att jag tycker Kenza är skitsnygg!

7-september

Hallå alla glada! Idag,absolut den jobbigaste dagen på hela veckan. 5 lektioner gånger 70 min och inget hål. Började halv nio och slutade 4:((((. Var nyss på konsum, jag och rebecca köpte choklad och på vägen hem så mötte vi våra gamla kära mentorer Sandra och Frida utanför skolan. Vi snackade i typ en timme om allt möjligt, och nu sitter vi i rebeccas crib. Och snart blir det att dra hemåt. Men först > planera helgen som kommer!

ehh...

outfit just nu..





ska snart duscha!

I started missing you as soon as we said goodbye

hejhej, idag har den mesta tiden av dagen bestått av träning. Spec. idrotten på morgonen, idrott efter lunch och Iksu efter idrotten. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, gå och lägga mig tidigt bl.a!

ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG, KOMMENTERA MIN STATUS OM HÅRET! VET INTE VAD JAG SKA GÖRA..

sry för dålig uppdatering också..

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

hej, Igår gjorde jag INGENTING eller jo jag sov. Jag åt mat och sen gick jag och skulle se på tv men somnade framför tvn vid 7 och sen vaknade jag idag när pappa väckte mig 7 för att ladda inför match som spelades mot Notviken, vi förlorade..  Gjorde nyss mat, det blev potatisbullar. Nu tills maten ska jag först duscha sen ska jag städa mitt rum från golv till tak! Boring! Ikväll får vi se vad som händer.. (bara jag inte somnar igen)
puss

3-september-2011

Hemma från sista matchen mot Gullänget/Kroksta. Vann med 4-2 och nu hänger det på Ankarsvik om vi kommer vidare eller inte, dom måste vinna eller spela lika.  Ikväll får vi se vad som händer!

2-september-2011

Internet igen.. Kort inlägg: nyss ätit, ska nu dra till Elin och träffa lite människor.
puss

RSS 2.0